Sokoldalúságban egyedi – Nexx Switx SX.10 bukósisak

nexx sisak 1Abban nyilván mindenki egyetért, hogy a portugál, Nexx bukósisakgyártó cég Switx SX.10 elnevezésű modelljével igazán egyedit alkotott a sokoldalúság jegyében.

 

Az új jövevény egyediségét a szinte végtelen számban cserélhető külső borítás, a szélvédő plexik és sok egyéb részlet variálhatósága adja, melyekkel a felhasználó ízlése, kedve, vagy épp az adott divat szerint alakíthatja azt. Akik megszokták, hogy pl. telefonjuk hátlapját, tokját cserélgetik, biztosan ki fogják használni a Switx SX.10 adta lehetőségeket. Minden bizonnyal a megjelenésükre igényes, divatot kedvelő női felhasználók körében aratja majd a legnagyobb sikert a cserélhető külső borítás opciója.

A Switx SX.10 rendelkezik az ECE 22/05, DOT és a NBR 7471:2001 szabvány jóváhagyásaival, mely utóbbi megléte az észak-amerikai mellett a brazíliai piacon való részvételt is lehetővé teszi. A sisak a „kiemelt dizájnú, testre szabható, alacsony árú, kettős funkciójú, kompakt, plexivel és beépített napszemüveggel rendelkező, fejlett szellőzéssel ellátott” termékek kategóriájába tartozik. A Nexx által szabadalmaztatott "Cooling Cover Tech" nevű kialakításnak köszönhetően a sisak szellőzőrendszere minden korábbi nyitott sisaknál hatásosabb. A héjszerkezet két bemeneti, és három kimeneti nyílással rendelkezik, melyeket használója motoros kesztyűben is könnyedén zárhat, illetve nyithat.

HIRDETÉS (x)

Az SX.10-hez tartozik egy nagy plexi is, illetve a sisakhéjban egy beépített napszemüveg is a további komfortot igyekszik fokozni, de a kiegészítők sora itt még nem ér véget. A tervezők külön helyet alakítottak ki az Sx.Com elnevezésű kommunikációs rendszernek is, melyet a Sena nevű, bluetooth eszközök gyártójával közösen fejlesztettek ki. Az egyedi rendszer minden eleme könnyedén be-, illetve kiszerelhető az erre a célra hivatott belső borításokból, üregekből és vezetékcsatornákból. A Nexx sisakja és annak kiegészítői nagyon kompakt méretűek, így a 250 mm-t meg nem haladó, egyedi motoros felszerelés a legtöbb robogó csomagterében vagy kosarában is könnyedén elfér.nexx sisak 2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!