Vásárolj ezüstvasárnapi kuponkedvezménnyel áruházunkban!

ezustvasarnap csajokamotoronMár csak két hét van karácsonyig, és te még mindig nem vetted meg az ajándékokat? Használd fel ezüstvasárnapi kedvezményünket már ma!

Hogy rohan az idő... már csak 14 nap van hátra. Ilyenkor, amikor az időjárás még inkább őszi, mint téli, az ember még lassabban szembesül a ténnyel, hogy hamarosan itt az idei év legnagyobb ünnepe, amikor igyekszünk a szeretteinket meglepni valami széppel, hasznossal, vagy olyannal, amire nagyon rég vágynak. A Csajokamotoron.hu termékei biztosan az utóbbi kategóriába tartoznak. Azoknál a csajoknál, akik motoroznak, nem lőhetsz mellé egy csamos pólóval vagy más ajándéktárggyal.

Hogy megkönnyítsük a dolgodat, és a pénztárcád is örüljön, készítettünk egy ezüstvasárnapi kedvezménykupont, amit ezúttal nemcsak Luca napján, most vasárnap vehetsz igénybe, hanem már mától felhasználhatod. A kuponkódot a vásárlás végén kell megadnod a megfelelő mezőbe beírva, és a rendszer már le is vonja a végösszegből a 20%-ot.

HIRDETÉS (x)

Figyelem! A kedvezmény csak a csajok a motoron saját termékeire vonatkozik. Ha más termékekkel együtt rendeled őket, a kedvezményt akkor is levonja a rendszer az említett termékekből.

Az ezüstvasárnapi kedvezménykupon kódja:

3ADVENT15

A kódot a fizetésnél a kuponkód rovatba kell beírnod, és a többit intézi a webáruház.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!