Karácsonyi motoros ajándék gyermekeknek – Motorszerelő játék

motorszerelo jatek 1Már karácsonyi lázban ég mindenki, és ez az őrület a motoros családokat sem kerüli el. Sokan gondban vannak, mit is ajándékozzanak a család legkisebb tagjainak. Az igazán fanatikus anyuka, vagy apuka mi mást ajándékozna gyermekének, mint valami motoros cukiságot.

A plüssállatok és a hajas babák helyett most egy igazán menő cucc kerülhet a karácsonyfa alá, mellyel az oviban a legnagyobb király lehet csemeténk. Íme egy igazán stílusos, motoros gyermekjáték tipp.

Ez a menő ajándék nem más, mint egy gyermekek számára készített, játék-motorblokk, mely a valódihoz nagyon hasonlít, és a játék közben egyes működési elvekkel, alkatrészekkel is megismerkedhet a kis szerelő.

HIRDETÉS (x)

A játék készítői már 3 éves kortól ajánlják a több, mint húsz darabból – szerszámokkal és kiegészítőkkel együtt - álló, műanyag, V2-es szettet, mellyel a kicsik megismerkedhetnek azzal, milyen is valóban munkálkodni egy ilyen gépezeten. A közel 30 cm magas motorblokkon való ténykedés közben a gyerkőcök többek között megtanulhatják, hogyan kell olajszintet ellenőrizni, gyújtógyertyát, légszűrőt és olajszűrőt cserélni. Továbbá a főtengely fogatásakor megfigyelhetik, hogyan mozognak a dugattyúk a hengerekben le és fel, ami igazán jó mókának ígérkezik.

Mivel a gyerekek imádják a fényeket és a hangokat, ez a műanyag motorblokk tud világítani, és motorhangokat is kiad magából a hitelesség kedvéért, mely funkciókat elemek működtetnek. Ha gyermekünk egy ilyen, vagy ehhez hasonló játékot nyüstöl majd az ünnepek alatt, biztosak lehetünk abban, hogy a későbbiekben egy valódi motorra vágyik majd. Szóval kezdhetünk gyűjteni az első saját gépére. Addig elég lesz beruházni a műanyag változatra, mely ára csupán közel 50 dollár (14 400 Ft). A nem mindennapi ajándék több játékkereskedő cég ajánlatában megtalálható, így ezen az oldalon is rendelhető.motorszerelo jatek 3motorszerelo jatek 2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!