Fekete péntek, króm szombat, cyber hétfő

fekete pentekNemcsak a hideg idő köszöntött be, hanem a karácsonyi szezon is. Gondolom már te is javában vadászod a karácsonyi ajándékokat. Hogy segítsünk, a következő négy napban akciósan juthatsz hozzá termékeinkhez.

 

Az egyesült államokban november negyedik csütörtökét, vagyis a Hálaadás ünnepét követő pénteken tartják az áruházak a Black Friday elnevezésű akciót, amikor egy napig hatalmas kedvezményekkel várják a vásárlókat az üzletek. Idén mi sem maradunk ki a sorból, a Csajok a mororon termékeit holnap 30%-kal olcsóbban vásárolhatod meg, ha vásárláskor megadod a FEKETEPE15 kódot.

Persze ez még mind semmi. Ha netán lemaradsz a Fekete Pénteki akciónkról, másnap nálunk Króm Szombat van. Ilyenkor a motoros ismerősök vannak soron. Nem sikerült még semmi ötleteset találni nekik? Akkor a KROM15 kuponkóddal 20% kedvezménnyel juthatsz a csamos cuccokhoz ha az áruházunkra kattintasz.

HIRDETÉS (x)

Vasárnap elindul az adventi készülődés időszaka. Nem csak az első gyergyát gyújtjuk meg az adventi koszorún, hanem tovább tervezgetjük, hogy kinek mi lesz majd a fa alatt. Az biztos, hogy egy csajokamotoronos pólónak minden motoros csaj örülne, ezért ebből az alkalomból újabb akcióval várunk. Ha az előző két nap lemaradtál volna, 10% kedvezményt kapsz a vásárlásaidból a Csajok a motroron kategóriában az 1ADVENT15 kuponkóddal.

Már mindenkinek megvettél mindent, de még a barátnőid hátra vannak? Akkor ne maradj le a Cyber Hétfő akciónkról. Mielőtt elküldenéd a rendelésed a webáruházunkon keresztül, a kuponkódhoz írd be, hogy CYBER15 és a rendszer egyből levonja a 20% kedvezményedet.

Figyeld az akcióinkat, és siess a rendeléssel, különben lemaradsz a legjobb cuccokról!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!