Leértékeltük a gyerekpólókat

gyerekpolo leertekelveKözelednek az ünnepek, amire mi is nagy erőkkel készülünk. Első körben a kisgyerekes motoros családoknak szeretnénk kedvezni azzal, hogy 15%-kal leértékeltük a gyerekpólókat.

Nem tudom, te hogy vagy vele, de az én ismeretségi körömben egyre több kisbaba születik, és úgy látszik, már a motorosok is beleöregedtek az anya-apa szerepbe, mert folyamatosan gondoskodnak a motoros utánpótlásról. A kicsik motoros életmódra nevelését idejében el kell kezdeni.

A baba- és kisgyerek kollekciónk azért készült, hogy azoknak a szülőknek kedvezzünk, akik maguk is motoroznak. Elsősorban persze a kislányokra és az anyukákra gondoltunk. így valósult meg először a kerek nyakú, pulóver hímzett Csajok a motoron logóval kislány méretben. Ezt követte a "Motoros csaj leszek" feliratú póló, majd hosszas unszolásra kislány méretben a "Jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova" feliratú póló koponyás mintával.

HIRDETÉS (x)

Persze ezután jöttek a megkeresések, hogy kisfiú póló miért nincs, és a rózsaszín mellett legyen világoskék színben is valami felső. Ekkor tehát újra kellett gondolni a koncepciót és immár megvásárolhatók a "Motoros leszek, mint Anyu" feliratú pólók kisgyerek méretekben, 2, 3, és 4 éves kisfiúknak világoskékben világoskékben és kislányoknak rózsaszínben is.

Ezután jöttek a kisbabák, és készült néhány body a legkisebbeknek, de olyat már nem tudok mutatni...

Lassan itt az idő, hogy újra felfrissítsük a kollekciót, hiszen, most újabb igény merült fel: "olyan póló miért nincs, hogy motoros leszek, mint Apu?" Erre csak annyit mondok, hogy mindennek eljön az ideje.

Tehát ha karácsonyra szeretnél egy cuki felsőt a gyerekeidnek, vagy az ismerős motoros pár kisgyerekének nem tudtál még kitalálni semmi frappánsat, akkor itt a lehetőség, hogy még kedvezőbb áron juss hozzá ezekhez az aranyos, pici felsőkhöz.

Igyekezz a rendeléssel, mert az akció csak a készlet erejéig tart, és már fogynak a méretek!

És még valami. Ha még októberben rendelsz, a rendelésed mellé egy egyedi, ajándék karkötőt is kapsz.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!