Leértékeltük a gyerekpólókat

gyerekpolo leertekelveKözelednek az ünnepek, amire mi is nagy erőkkel készülünk. Első körben a kisgyerekes motoros családoknak szeretnénk kedvezni azzal, hogy 15%-kal leértékeltük a gyerekpólókat.

Nem tudom, te hogy vagy vele, de az én ismeretségi körömben egyre több kisbaba születik, és úgy látszik, már a motorosok is beleöregedtek az anya-apa szerepbe, mert folyamatosan gondoskodnak a motoros utánpótlásról. A kicsik motoros életmódra nevelését idejében el kell kezdeni.

A baba- és kisgyerek kollekciónk azért készült, hogy azoknak a szülőknek kedvezzünk, akik maguk is motoroznak. Elsősorban persze a kislányokra és az anyukákra gondoltunk. így valósult meg először a kerek nyakú, pulóver hímzett Csajok a motoron logóval kislány méretben. Ezt követte a "Motoros csaj leszek" feliratú póló, majd hosszas unszolásra kislány méretben a "Jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova" feliratú póló koponyás mintával.

HIRDETÉS (x)

Persze ezután jöttek a megkeresések, hogy kisfiú póló miért nincs, és a rózsaszín mellett legyen világoskék színben is valami felső. Ekkor tehát újra kellett gondolni a koncepciót és immár megvásárolhatók a "Motoros leszek, mint Anyu" feliratú pólók kisgyerek méretekben, 2, 3, és 4 éves kisfiúknak világoskékben világoskékben és kislányoknak rózsaszínben is.

Ezután jöttek a kisbabák, és készült néhány body a legkisebbeknek, de olyat már nem tudok mutatni...

Lassan itt az idő, hogy újra felfrissítsük a kollekciót, hiszen, most újabb igény merült fel: "olyan póló miért nincs, hogy motoros leszek, mint Apu?" Erre csak annyit mondok, hogy mindennek eljön az ideje.

Tehát ha karácsonyra szeretnél egy cuki felsőt a gyerekeidnek, vagy az ismerős motoros pár kisgyerekének nem tudtál még kitalálni semmi frappánsat, akkor itt a lehetőség, hogy még kedvezőbb áron juss hozzá ezekhez az aranyos, pici felsőkhöz.

Igyekezz a rendeléssel, mert az akció csak a készlet erejéig tart, és már fogynak a méretek!

És még valami. Ha még októberben rendelsz, a rendelésed mellé egy egyedi, ajándék karkötőt is kapsz.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!