Aludj együtt a motoroddal!

egyedi motoros anynemu garnitura 8Alig van annál finomabb, mint mikor este bebújsz a friss, illatos, ropogós ágyneműbe. Ennél már csak az lehet jobb, ha az ágyneműdet a saját motorod fotója díszíti.

Nemrégiben megismerkedtem Karacs Judit divatterezővel, és az ismeretségnek egy szuper együttműködés lett az eredménye. Judit ugyanis nemcsak ruhákat, hanem egyedi ágyneműket is tervez, legújabb terméke pedig az egyedi fényképes ágyneműhuzat. Mivel ezzel az új technikával gyakorlatilag bármilyen fotót az ágyneműre varázsol, felmerült, hogy miért ne lehetne rajta akár mindenkinek a saját motorja?

A fényképes ágyneműhuzatnak két típusát készíti:

 1. egyedi motoros anynemu garnitura 6Egy egyedileg tervezett alap garnitúrára kerülnek saját elképzelés alapján elrendezve a kis képek.
  Ennél a típusnál a garnitúrák a képek színvilágához hangolva készülnek
  vagy a vevő által kért színre kerülnek a tetszőleges elrendezés alapján.
  Elkészülési idő: 7-9 munkanap
  Részletekért Kattints ide!

 2. egyedi motoros anynemu garnitura 1Ebben az esetben a 3 részes huzat (nagypárna, kispárna, paplan) minden darabjának a teljes felső felülete mintázott. Ez lehet egy kép, több fotó tetszőleges elrendezésben, több képből összeállatott montázs, kép felirattal, csak felirat, csak grafika igény szerint. A paplanhuzat és párnahuzatok mintázata egymástól független, lehet mindegyiken teljesen más minta is.
  Ezt a technológiát úgy kell elképzelni, mint egy papír lap nyomtatása, csak textilből.
  Elkészülési idő: 2-3 hét.
  Részletekért kattints ide!
HIRDETÉS (x)

Fontos, hogy a jó minőség érdekében, jó minőségű fotók kellenek, minél nagyobb, legalább 150 dpi felbontásban és 1 MB méretben. A kitalált tervről kérhetünk előzetes látványtervet is, valamint a garnitúrákat díszdobozban szállítják, ezért tökéletesen alkalmasak ajándéknak bármilyen jeles alkalomra, születésnapra, esküvőre, évfordulóra, vagy akár karácsonyra.

És hogy mi ebben a jó a csamosoknak?

Judit azoknak a megrendelőinek, akik vásárláskor a Csajok a motoron-ra hivatkoznak, értéktől függően 3-5000 Ft értékű vásárlási utalványt ad ajándékba, valamint egy egyedi tervezésű bevásárlószatyrot a megrendelő saját motorjának fotójával.

Ugye, hogy nem lehet ellenállni ennek az ajánlatnak?

Ha szeretnél ajánlatot kérni, vagy további információra lenne szükséged, kattints az alábbi linkre, és írj Juditnak!

Kattints a megrendeléshez, árajánlat kéréshez!

 

egyedi motoros anynemu garnitura 2egyedi motoros anynemu garnitura 4egyedi motoros anynemu garnitura 7egyedi motoros anynemu garnitura 9egyedi motoros anynemu garnitura 10

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!