Szeretnél egyedi karkötőt ajándékba?

ajandek karkotoAz őszi motorozáshoz más felszerelésre van szükség, mint tavasszal vagy nyáron. Neked is kéne egy melegebb vesevédő? Netán elszakadt a régi esőruhád? Ezeken a problémákon könnyen segíthetünk.

A Csajok a motoron webáruházában nemcsak a saját termékeinket vásárolhatod meg, hanem számos más, praktikus és hasznos holmit is találsz. A motoros ruházaton kívül szerszámok, felszerelések, motorápoló szerek és jópofa motoros ajándékok is várnak.

Igaz, most már nagy túrára talán nem indulsz, de egy praktikus tanktáska a rövidebb utakon is jó szolgálatot tehet, sőt a városi rohangálás közben is hasznos. Amikor pedig leteszed a motorodat, a fényezését a portól vagy a rátelepedő (nem por, hanem igazi) cicáktól is megvédheted egy egyszerű ponyvával. Attól függően, hogy a motorodat a szabad ég alatt vagy zárt helyen tartod, kültéri vagy beltéri ponyvát is választhatsz.

HIRDETÉS (x)

Ha azt kérdezed most magadtól, hogy "Oké, de miért pont nálatok vásárolnám meg ezeket?", a válaszom az, hogy azért, mert nálunk mindig kapsz valami ajándékot is a vásárlásod mellé. Hol egy matricát, hol egy értékes kupont egy wellness szállodába...

Most azért érdemes nálunk vásárolni, mert ajándékba egy egyedi karkötőt adunk minden vásárlás mellé a Fonalbolt.com jóvoltából. Igyekezz, le ne maradj, mert az akció csak a készlet erejéig tart!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!