Szeretnél egyedi karkötőt ajándékba?

ajandek karkotoAz őszi motorozáshoz más felszerelésre van szükség, mint tavasszal vagy nyáron. Neked is kéne egy melegebb vesevédő? Netán elszakadt a régi esőruhád? Ezeken a problémákon könnyen segíthetünk.

A Csajok a motoron webáruházában nemcsak a saját termékeinket vásárolhatod meg, hanem számos más, praktikus és hasznos holmit is találsz. A motoros ruházaton kívül szerszámok, felszerelések, motorápoló szerek és jópofa motoros ajándékok is várnak.

Igaz, most már nagy túrára talán nem indulsz, de egy praktikus tanktáska a rövidebb utakon is jó szolgálatot tehet, sőt a városi rohangálás közben is hasznos. Amikor pedig leteszed a motorodat, a fényezését a portól vagy a rátelepedő (nem por, hanem igazi) cicáktól is megvédheted egy egyszerű ponyvával. Attól függően, hogy a motorodat a szabad ég alatt vagy zárt helyen tartod, kültéri vagy beltéri ponyvát is választhatsz.

HIRDETÉS (x)

Ha azt kérdezed most magadtól, hogy "Oké, de miért pont nálatok vásárolnám meg ezeket?", a válaszom az, hogy azért, mert nálunk mindig kapsz valami ajándékot is a vásárlásod mellé. Hol egy matricát, hol egy értékes kupont egy wellness szállodába...

Most azért érdemes nálunk vásárolni, mert ajándékba egy egyedi karkötőt adunk minden vásárlás mellé a Fonalbolt.com jóvoltából. Igyekezz, le ne maradj, mert az akció csak a készlet erejéig tart!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!