Nyerj egy kapucnis pulóvert őszre!

nyerj pulcsitIsmét vége a nyárnak, és a hét végétől már ismét hűvös, esős időt ígérnek az időjósok. Épp ideje, hogy kicsit felújítsd a ruhatárad egy puha, meleg, kapucnis pulóverrel.

Lassan mindenki visszaér a nyaralásból, hiszen már az iskola is elkezdődött, úgyhogy mi is visszatérünk a munkás hétköznapokhoz. Persze azért a motoros szezonnak nincs még vége, sőt! A negyven fokos kánikula után még most jön az indián nyár, amikor kellemes 20-25 fokban motorozhatunk, túrázhatunk.

Persze ilyenkor a motoros kabát alá estefelé elkél egy melegebb pulóver. Ha neked még nincs, akkor ezen könnyen segíthetünk.

HIRDETÉS (x)

Mostantól 10 napon keresztül, 2015. szeptember 13-ig regisztrálhatsz játékunkra. A résztvevők között kisorsolunk egy 9900 Ft értékű, kapucnis cipzáras pulóvert - a te méretedben, az általad választott színben, ugyanis három színben is van az áruházunkban: halvány rózsaszín, fukszia és fekete.

A játékban való részvételhez kattints az alábbi linkre!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!