Légkondi motorosoknak

legkondi motorosoknak 2Érezted már magad motorozás közben grillcsirkének, amikor egy városi dugóban araszolsz, és nem tudsz egérutat nyerni a kocsik között? Ahhoz, hogy megsüljön a motoros még az idei nyár hőhullámai sem kellenek, de tény, hogy 40 fokban már a hálós protektoringek, vagy a perforált dzsekik sem segítenek.

A motor alattunk ontja magából a hőt, felülről pedig a természet, az időjárás támad. Ilyenkor jön el az a pillanat, hogy irigykedve nézünk a mellettünk araszoló, klímaberendezéssel szerelt autók utasaira. Hogy többé ne kelljen sóvárgó pillantásokkal bombáznunk a légkondis autósokat, a Macna kifejlesztett egy vízpárologtató mellényt, mely enyhít a több irányból érkező kánikulán.

A Dry Cooling elnevezésű mellény a forró napokon víz elpárologtatásával hűti a testet. A test által termelt hő és a levegő hatására a mellényben lévő víz gőz formájában távozik abból, így a párolgás hatására a bőrfelületet lehűti mielőtt az izzadni kezdene.

HIRDETÉS (x)

A beépített víztartálynak köszönhetően a Dry Cooling mellény használatakor, a hagyományos mellényekkel ellentétben száraz és hűsítő érzést biztosít. Ha a víztartályból elfogy a folyadék, egyszerűen fel kell tölteni fél liter vízzel, és a mellény máris kész arra, hogy további három napon keresztül hűtse viselőjét. A mellény súlya teljesen feltöltött állapotban sem éri el az egy kilós súlyt, így viselése nem kényelmetlen.

A nagy melegben a közlekedés résztvevőinek koncentrációképessége erősen csökken, ezért különösképp a motorosok számára hasznos, hogy ez a mellény a véráram hűtésével drasztikusan csökkenti a szervezetre ható hőterhelést, így nagymértékben hozzájárul a biztonságosabb motorozáshoz.

Mivel a Dry Cooling mellény hosszú ideig megtartja hűsítő képességét, - és ha kifogyna belőle a víz, könnyen és gyorsan pótolható - kiválóan alkalmas ingázók és túramotorosoknak is egyaránt. A Macna „légkondis" mellénye higiénikus és tartós anyagból készült, mely sok-sok mosás után is megtartja eredeti minőségét, így hosszú távon nyújt hűsítő érzést a forró nyárban.legkondi motorosoknak 1legkondi motorosoknak  2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!