Nálunk mindig AKCIÓ van

akcioTe is szeretnél egyedi lenni, különleges és csinos? Szereted az olyan cuccokat, amik helyetted is beszélnek, és nem kell elmondanod ezredszer is ugyanazt a sablon mondatot? Régóta keresel valami jópofa motorosat, ami lehetőleg magyarul van?

Nálunk jó helyen jársz. De ezt már nyilván tudod, ha régóta látogatod portálunkat. Ha még csak most csöppentél ide, akkor viszont jó ha tisztában vagy azzal, hogy ez az az oldal, ahol minden a motoros csajokért van - elsősorban -, valamint azokért, akik oda vannak a motoros csajokért.

És most nem csak a hírekre vagy a fórumra gondolok. A webáruházunkban fellelhető, saját tervezésű, kiváló minőségű, kis-szériás ruházat és ajándéktárgyak mind úgy születtek meg, hogy szerettem volna végre olyan motoros pólókat, amin nem valami motormárka szerepel, vagy angol nyelvű, viccesnek szánt, ám kevés ember által értelmezhető felirat. Szerettem volna valami olyat, amivel azonosulni tudok, ami rólam szól. Vagyis rólad. Azokról a csajokról, akik motoroznak.

HIRDETÉS (x)

Ezeket a termékeket neked készítjük figyelembe véve az aktuális trendeket, ám ezekkel a cuccokkal nem találkozol a nagy plázák butiksorán, így egész biztos, hogy a nálunk megvásárolt pólókban egyedi maradsz.

Nemrég néhány újdonsággal bővítettük a kínálatunkat: a rózsaszín, a fekete és a fehér pólók mellett csak erre a szezonra készült bordó és halvány lila t-shirt is. A kerek nyakú pólók mellé pedig ezúttal készítettük V-nyakú fazont, ha szeretnél karcsúbbnak, magasabbnak látszani.

A mai jó hírem pedig még az, hogy webáruházunkban folyamatosan találsz akciós termékeket. A kis darabszám miatt hamar kifogyunk a méretsorból, így gyakran a kedvencedhez is hozzájuthatsz kedvezményes áron. Azt javaslom, nézz be AKCIÓS OLDALUNKRA gyakrabban! Ezeket a kiárusításokat nem találod meg a boltokban.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!