Spagettipántos pólók akcióban

spagetti akcioEzt a meleget már tutira nem lehet kibírni rövid ujjú pólóban, ezért úgy gondoltuk, a kánikulára való tekintettel jóárasítjuk neked a spagettipántos pólókat.

A legnépszerűbb nyári darab ez a spagettipántos póló. Nem is csoda, hiszen ilyen melegben, amilyen most is van, ez a legideálisabb viselet. Kényelmes a motoros kabát alatt, és amikor leveszed azt, biztos, hogy mindenki megbámul majd.

Persze ha körülnézel áruházunkban, további szuper cuccokat is találsz, de ezen a héten mi is csak a kánikulára tudunk gondolni.

HIRDETÉS (x)

Csak jövő hét szerdáig 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a "Jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova" feliratú pólókat feketében és rózsaszínben is. Mert mindenhova csak spagettipántosban, ugye.

További kellemes nyaralást és jó motorozást kívánunk!

{mijoshop id=407,name=1,price=1,options=option_oc[25]:1} {mijoshop id=408,name=1,price=1,options=option_oc[26]:1}

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!