N40 Full - Új crossover bukósisak a Nolantól

nolan n40 full n com 10Létezik-e olyan sisak, amely mindenféle felhasználásra megfelel? Az új Nolan N40 Full széleskörű variálhatóságának köszönhetően igen közel áll hozzá.

A Nolan új, N40 Full crossover bukósisakja az N43E Air sikerét folytatja. A gazdag alapfelszereltségnek köszönhetően – beleértve az állvédőt és a sildet – az N40 Full tökéletes városi bukósisak, de ideális hosszabb, városon kívüli túrázásokhoz is.

A Lexan héjszerkezetű sisak dupla konfigurációban is jóváhagyott: a kivehető, légbeömlő nyílással ellátott állvédő megfelel a zárt bukósisakokkal szemben támasztott ECE követelményeknek is.

HIRDETÉS (x)

Emellett a kiemelkedő felszereltségnek (Air Booster technológia, beépített napellenző 6 fokozatú állítási lehetőséggel, extra széles plexi), valamint az extra minőségű bélésnek köszönhetően a sisak magas fokú komfortot kínál, még hosszú távon is.

Az állszíj a belső bélésbe integrált, megkönnyítve a bukó felvételét zárt konfigurációban történő használat esetén. A párnázás, szélességének köszönhetően, szorosan illeszkedik a nyak köré.

A mikrolock záras szíj, a bogárháló, a pinlock előkészítés, és az N-Com kommunikációs előkészítés teszi teljessé a terméket.
15 féle színváltozatban elérhető XXS-től XXL-es méretig, 68 500 Ft-tól.nolan n40 full n com 12nolan n40 full n com 12nolan n40 full n com 12nolan n40 full n com 12nolan n40 full n com 12nolan n40 full n com 12nolan n40 full n com 12nolan n40 full n com 12nolan n40 full n com 12nolan n40 full n com 12nolan n40 full n com 12nolan n40 full n com 12

Mentés

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szoktam mondani, hogy az elhatározás, a kitartás, meg mittomén mik visznek előre. Meg hogy bizonyos...
Bővebben...
Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!