Bukósisak a harmincas évekből

A legtöbb nő a motoron is jól szeretne kinézni. Szeretné, ha látszana rajta, hogy a gyengébbik nem képviselője, még akkor is, amikor talpig bőrben, motorkerékpáron vág neki az útnak. Ebből a vágyból születnek a virágmintás, és a rózsaszín motoros felszerelések. Egy bukósisak tervező azonban egész új dolgot talált ki.

Shelly Shroeder dizájner egyelőre kerékpáros bukósisakokat tervez nőknek. Modelljei azt a kort idézik, amikor még nem volt kötelező a fej védelme. A Riding Pretty márkanév is azt sugallja, hogy termékei a nőies megjelenést hangsúlyozzák. Különleges bukósisak-burkolatai tökéletesen illeszkednek a hétköznapi öltözékhez, némelyik kifejezetten divatos. Legújabb kollekciójával a 30-as évek hangulatát próbálja felidézni.

Már csak annyi a teendő, hogy a Shellynél látottakat próbáljuk motorkerékpáron alkalmazni. Nem is rossz ötlet a bukósisakkal egybeépített sál. Habár a hoszú sallangok a motoron lehet, hogy váratlanul viselkednének, az anyag megválasztásánál pedig ügyelni kellene az időjárás várható viszontagságaira. A nagy bukósisakgyárak azért valamit léphetnének ez ügyben...

 

HIRDETÉS (x)

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!