A Teutul család atyja motoros farmernadrágban látja az üzleti rést

occ Paul Teutul SrA farmerruháiról ismert, amerikai Diamond Gusset Jeans nevű cég tervezőcsapata az idősebb Paul Teutullal karöltve exkluzív, kimondottan motorosok számára készült farmernadrágot álmodott meg.

A Defender V2 motoros farmernadrág alapjául száz százalékos, körfonatú pamutból készült farmeranyag szolgál, mely speciális mosási eljárással lett színezve, így sokáig megtartja eredeti színét. A nadrágok el vannak látva extra könnyű, légáteresztő DuPont kevlar-aramid szállal erősített térd és csípő protektorokkal, továbbá a ruhadarab ülő részeit is ez, a vágásnak, szakításnak ellenálló anyag védi egy esetleges csúszáskor, balesetkor.

A nadrág bokánál összegombolható, így a szél okozta csapkodás könnyedén elkerülhető. A megerősített zsebek biztos helyet kínálnak a telefonoknak és a pénztárcáknak. Ezek a speciális nadrágok hármas varrótűvel készültek, mely eljárás fokozza azok tartósságát. A gyártás során egy egyedülálló alakú betoldást alakítottak ki a nadrág hátsó részén, mely az ülőpozícióban komfortosabbá teszi annak viselését motorozás közben.

HIRDETÉS (x)

A készítők egy további farmernadrágot is piacra dobtak, mely a Defender V2 mellett sokkal inkább utcai viseletet képvisel úgy, hogy motorozásra is kiválóan alkalmas. Az OCC Roadster farmer azoknak a motorosoknak készült, akik a motorról leszállva teljesen hétköznapian szeretnének kinézni.

A nadrágok különböző formákban, kivitelben és színekben készülnek. A termékpalettán többek között megtalálható a testhezálló és a bokalengős fazon, a középsötét kőkoptatott, az elől-hátul káliummal permetezett és a stretch anyagú is. A kopott dizájnnak köszönhetően a Diamond Gusset logóval ellátott Roadster farmerek igazi megviselt külsőt biztosítanak használóinak.

Aki ezekre a ruhadarabokra vágyik, az a gyártó, illetve az Orange County Choppers bemutatótermében, vagy webáruházában szerezheti be azt.Diamond Gusset Jeans roadster

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!