Új Nolan versenybukósisak

NaNa - .

A március 11-15. között megrendezett Budapest Motor Kiállításon, az EuroMotor Kft. standján mutatkozott be hazánkban a Nolan Group új versenybukósisakja, az X-lite X-802. Az új csúcsmodell az X-lite X-801RR-t illetve a Nolan N94-et váltja a paletta élén.

Elődeihez hasonlóan az X-lite X-802-t is versenyzők segítségével fejlesztették, a mérnökök Casey Stoner (Ducati), Jorge Lorenzo (Yamaha) és Marco Melandri (ex-Ducati) tapasztalatait, észrevételeit is felhasználták a modell készítésekor. Az említett versenyzők és a Nolan Group által támogatott többi gyorsasági vb-s pilóta az idei szezonban X-802 bukósisakban versenyez majd. A profi versenyzők fejvédőinél az X-lite csak a belsőt igazítja az egyéni igényekhez, Stoner és a többiek sisakjai külső felépítésükben megegyeznek a boltokban megvásárolható replika társaikkal.

Az X-802 fejlesztéséhez az alapot az X-lite X-701 modell adta. Az X-802 a motorversenyzés legmagasabb kategóriáiban hosszú évek alatt szerzett tapasztalatok eszenciája. A héjtól kezdve a plexin és a bélésen át a szellőzőrendszerig minden egyes alkatrész újító szellemű fejlesztés eredménye, s olyan terméket alkotnak, amely a kiváló minőség és a tökéletes teljesítmény mintaképe. Az X-802 összes alkatrészét csúcsteljesítményre tervezték.

HIRDETÉS (x)
Az új modell az alapot jelentő Start festés mellett megvásárolható lesz MotoGP-fényezéssel, valamint több replika változatban (Casey Stoner, Jorge Lorenzo, Marco Melandri, Carlos Checa) is.

Az X-801RR szerelmeseinek sem kell lemondaniuk kedvenc bukósisakjukról, ez a modell a Legend Replica sorozat révén továbbra is az X-lite kínálatának része marad.

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS