Új Nolan versenybukósisak

A március 11-15. között megrendezett Budapest Motor Kiállításon, az EuroMotor Kft. standján mutatkozott be hazánkban a Nolan Group új versenybukósisakja, az X-lite X-802. Az új csúcsmodell az X-lite X-801RR-t illetve a Nolan N94-et váltja a paletta élén.

Elődeihez hasonlóan az X-lite X-802-t is versenyzők segítségével fejlesztették, a mérnökök Casey Stoner (Ducati), Jorge Lorenzo (Yamaha) és Marco Melandri (ex-Ducati) tapasztalatait, észrevételeit is felhasználták a modell készítésekor. Az említett versenyzők és a Nolan Group által támogatott többi gyorsasági vb-s pilóta az idei szezonban X-802 bukósisakban versenyez majd. A profi versenyzők fejvédőinél az X-lite csak a belsőt igazítja az egyéni igényekhez, Stoner és a többiek sisakjai külső felépítésükben megegyeznek a boltokban megvásárolható replika társaikkal.

Az X-802 fejlesztéséhez az alapot az X-lite X-701 modell adta. Az X-802 a motorversenyzés legmagasabb kategóriáiban hosszú évek alatt szerzett tapasztalatok eszenciája. A héjtól kezdve a plexin és a bélésen át a szellőzőrendszerig minden egyes alkatrész újító szellemű fejlesztés eredménye, s olyan terméket alkotnak, amely a kiváló minőség és a tökéletes teljesítmény mintaképe. Az X-802 összes alkatrészét csúcsteljesítményre tervezték.

HIRDETÉS (x)

Az új modell az alapot jelentő Start festés mellett megvásárolható lesz MotoGP-fényezéssel, valamint több replika változatban (Casey Stoner, Jorge Lorenzo, Marco Melandri, Carlos Checa) is.

Az X-801RR szerelmeseinek sem kell lemondaniuk kedvenc bukósisakjukról, ez a modell a Legend Replica sorozat révén továbbra is az X-lite kínálatának része marad.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!