50 évesen is jól tartja magát

Bár a nők korát egy idő után nem illik firtatni, mindig csodálattal nézünk azokra a hölgyekre, akik fölött nyomtalanul telnek az évek. Ez az amerikai Mattel cég üdvöskéjére is igaz, hiszen korához képest igen aktív életet él, néha még motorozik is.

Habár a rossz nyelvek szerint az utóbbi időben jelentősen visszaesett a kereslet Barbie iránt, ezt az is okozhatja, hogy mint minden jó dolgot, mára Barbiet is sokan másolják. Azt nem tagadhatjuk, hogy a legendás babából a legtöbbünknek volt legalább egy darab. Az örök szépség, a tökéletes nő megtestesítője mindenféle hobbit és a legtöbb szakmát kipóbálta eddigi, fél évzázados élete során. A rendkívül sok elfoglaltság ellenére az idő mégsem hagyott nyomot rajta.

A gyártó az idei évet az ötvenedik évforduló megünneplésére fordítja. A nagy hepaj Valentin napon kezdődött. New Yorkban, a Mercedes-Benz Fashion Week-en egy divatbemutatón 50 divattervező Barbie számára tervezett ruháit mutatták be a nagykérdeműnek. Március 9-én egy rószaszínű álompartit rendeznek Malibuban az 50 éves hölgy számára, ahova Barbie olyan híres barátai is meghívást katak, mint például a szupermodell Heidi Klum.

 

HIRDETÉS (x)

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ha hárman együtt idén töltjük a 70 évet, a két motor együtt 20 évvel fiatalabb...
Bővebben...
Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!