Négy évszakos női szerkó

revit Sand Ladies jacket 01A hollandiai Rev'it! kimondottan női motorosok számára tervezett egy új dzsekit és hozzá való nadrágot.

 

A „Sand" típusnévvel ellátott ruházat dzsekije minden sérülékeny helyen CE protektorral lett ellátva. A orobusztus, de emellett nagyon kényelmes és a női testhez illeszkedő külső réteg megfelelő mennyiségű fényvisszaverő felülettel rendelkezik, és a szellőzőnyílások is ügyesen lettek beillesztve a dizájnba, így nem törik meg azt.

A dzseki kivehető termobélésnek és különálló, vízhatlan membránjának köszönhetően egész évben az adott időjárási körülményekhez igazítható.

HIRDETÉS (x)

Az állítható pántok lehetővé teszik azt, hogy minden motoros nő a saját testéhez illeszkedő méretre szabja a dzsekit. Ezeknek a pántoknak a segítségével az adott személy magasságához is lehet igazítani a dzseki méreteit.

A „Sand" dzsekihez illeszkedő nadrág is el van látva megfelelő védelemmel, így térd és csípőprotektorokat is találunk benne, továbbá dupla szövet réteggel ellátott ülőrész és vékony rétegű fényvisszaverők fokozzák a kényelmet és a biztonságot. A dzsekihez hasonlóan a „Sand" nadrágot is külön-külön kivehető termobélés, vízhatlan membrán és a szellőzést biztosító nyílások teszik egész évben használhatóvá.

revit Sand Ladies jacket 02revit Sand Ladies jacket 03

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Miközben szerveztem a csamos napot, azért folyamatosan a fejemben motoszkált, hogy még lehet idén olyan...
Bővebben...
Még mindig nem tudjuk, hogy mi baja a motoromnak, lévén, hogy megint nem ültem rajta...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!