Farmerben is biztonságban - Spyke motoros farmer

AramidLady motoros farmerItt a nyár, mikor egy rövid városi gurulásra nem akarunk feltétlenül teljes túra- vagy bőrszerelésbe bújni.

 

Ilyen esetekre kínál ideális megoldást a Spyke új, motoros farmerjaival. Megfelelő védelmet biztosító, ráadásul divatos viselet a kollekció mindkét darabja.

Az Aramid (kevlár) egy, az átlagosnál erősebb és strapabíróbb elasztikus farmer anyagból készült nadrág CE minősítésű térd- és lábszárprotektorokkal. A csípőn, hátul és a térdeknél található Aramid bélés megerősített védelmet jelentenek egy esetleges csúszás esetén.

HIRDETÉS (x)

A csípőprotektorok kivehetőek, a térdnél elöl rugalmas részek, hátul sztreccs anyag garantálja a komfortérzetet. A 3 elülső és 2 zipzáras hátsó zsebbe pedig sok fontos dolgot bele lehet csúsztatni.

A Basic farmer egy látszólag még inkább utcainak kinéző, de természetesen ugyanúgy kifejezetten motoros használatra kifejlesztett darab, az előzőhöz hasonló tulajdonságokkal: a CE minősítésű térd- és lábszár protektorok, a kivehető csípőprotektorok, a 3 elülső zseb és 2 zipzáras hátsó zseb ebben is helyet kapott.

A tervezők gondoltak a hölgyekre is, hiszen mindkét modell kapható női kivitelben, egészen kicsi, olasz 38-as (ez magyar 34-esnek felel meg) mérettől.

AramidLady motoros farmer2

AramidLady motoros farmer3

BasicDenimLady motoros farmer

BasicDenimLady motoros farmer2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!