Karácsony a KTM-nél

A KTM régóta nem csak motorokkal rukkol elő a nagyérdemű számára. Évek óta működik a PowerWear programuk, melynek keretein belül számos hasznos terméket kínálnak a vásárlóiknak, melyek akár karácsonyi ajándékként is jól szuperálnak.

Egy kis melegség a télre

Először is egy unisex kabátot mutatunk a kollekcióból. Könyű, meleg, és eredeti, minőségi madártollal bélelt. Kényelmes, gyapjúval bélelt gallérral rendelkezik, valamint állítható kabátujjal, és derék résszel. Dupla zippzáros, neoprénnel bélelt zsebekkel van ellátva. Praktikus, meleg, kényelmes kinti viselet, mely jó társunk lehet a hideg tél alatt.

KTM konyha

A kézi barbeque grill minden kétséget kizáróan a legnépszerűbb terméke a szezonnak. A hétvégi kirándulások leghasznosabb hozzátartozója. A méretei: 23,5 x 14,5 cm , és 4 különböző minta közül válogathat az érdeklődő. A kirándulásokon kívül akár a konyhában is használható. Akik szeretnének még több narancssárga színt vinni a konyhájukba, azoknak ajánljuk még a KTM jégkocka formákat, a KTM kávés csészéket valamint a KTM kenyérpirítót.

HIRDETÉS (x)

Cipők az új szezonra

Akik egy kicsit divatosabban akarják kezdeni az új szezont, azoknak megalkotta a KTM az új utcai cipő viseletét, modern fehér színben. Az új cipők bőrből készültek, oldalukon a KTM logóval. Ezen felül két fajta sport cipő, KTM papucs, KTM gumicsizma gumi talppal ami még a kínálatban szerepel

Kell egy játék?

A KTM memória játék egy jó időtöltést nyújt mindenki számára. A világon mindenhol ismert játék 30darab kártya lapból áll, melyeken a régi és az új KTM modellek képei szerepelnek. Hasznos és izgalmas lehet gyerekek, feleségek számára is, hogy jobban megismerjék a KTM motorjait.

A KTM PowerWear program portófiója ezeken felül még rengeteg hasznos terméket kínál fel a vásárlóknak. Kemping felszerelések, utazótáskák és hátizsákok minden színben és méretben.

Mindezeken felül még kiválló minőségű karórák, napszemüvegek, és matricák várják az érdeklődőket.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!