Éjszakai ragyogás

macna Night Eye2A hollandiai Veghel-ben működő Splash Design egy forradalmian új ruházati technológiát mutatott be a legutóbbi EICMA-n.

 

A Macna márkajelű, motorosok számára készült ruházatok már ezt az új eljárást hasznosítják a jobb láthatóság érdekében. Az új eljárás ötlete Patrick Kant tervező anyából pattan ki. A különleges fényvisszaverő anyag Night Eye névre hallgat, melyet egy hatásos bemutató keretében ismerhettek meg a kiállítás látogatói a cég standján.

A Macna ruházatok egy olyan technológiával készülnek, mely alkalmassá tesz egy normál külsejű motoros ruhát arra, hogy éjjel olyan hatásfokkal világítson minden egyéb energiaforrás nélkül, mint egy közlekedési jelzőtábla.

HIRDETÉS (x)

A Night Eye-ban található mikroszkopikus üvegszemcsék visszaverik a rájuk eső fénysugarakat és úgy működnek, mint apró fényszórók, melyek így az anyag egész felületét fényessé teszik. A cég szerint már a nagyon nagy távolságból érkező fénysugarakat is hatásosan hasznosítja a Night Eye, így a többi közlekedő jóval hamarabb észlelheti a sötétben haladó motorost.Macna Night EyeMcana standnight eye fabric drw

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!