Ara a motoron

Motoron ülve nem mindegy, hogy például milyen az esküvői ruha fazonja, és hogy ki vezeti a motort.

Mire egy férfi eljut arra az elhatározásra, hogy hátralevő életét összeköti szerelmével, párjának már konkrét elképzelései vannak a nagy nap részleteiről. Sok nő már kislánykorában „megálmodja”, elképzeli, milyen lesz a ruhája, a dekoráció, és kiket hív majd meg. Persze a valóság nem teljesen olyan, mint az álom. Végül azért a vőlegénynek is lesz némi beleszólása a szervezésbe, még ha az ügyintézésből meg is próbál kimaradni majd.

Egy kétes értékű bulvármagazin női rovata azt írja, hogy a „back to the basics”, vagyis az alapokhoz való visszanyúlás az esküvőszervezésben is nagy divat lett. Aki igazán trendi, már nem ejtőernyővel ugorva mondja ki a boldogító igent, hanem a klasszikus templomi verziónál marad. A rendezvényszervezőknek viszont az az érdekük, hogy ez a nap minél emlékezetesebb és minél költségesebb legyen az ifjú párnak. Külföldön például egyre több cég foglalkozik motoros esküvők lebonyolításával.

HIRDETÉS (x)

Ha elfogadjuk azt a tételt, hogy a motorozás egyre nagyobb divat, és viszonylag kis réteg az, akinek életforma, elfogadhatjuk azt is, hogy egy motoros esküvő a hétköznapi polgároknak egyenértékű azzal, mintha a tenger fenekén esküdnének örök hűséget egymásnak. Márpedig ha valakinek a környezetében nincsenek motorosok, valóban nagy munka lehet megszervezni azt, hogy a násznép motorokon kövesse az ifjú párt a templomig.

Persze ezeket a cégeket legtöbbször motorosok (feltételezem, hogy nagyobb számban nők) alapítják. Mivel tisztában vannak a dolog előnyeivel és hátrányaival, azért a hasonszőrű motoros párokra is gondolnak. Motoron ülve ugyanis nem mindegy például, hogy milyen az esküvői ruha, és az is befolyásolja a fazont, ha a menyasszony saját (esetleg nászajándékba kapott) motorjával érkezik a nagy alkalomra.

Átböngészve a linkeket, meglátjátok, hogy külföldön ez tényleg hatalmas üzlet, és ahogy sok más is, előbb-utóbb nálunk is lesz rá kereslet, ha így haladunk. Arról nem beszélve, hogy ha valaki jövőre tervezi a nagy napot, találhat néhány jó ötletet is. Szóval, hajrá csajok!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Leponyvázás után szembesültem vele, hogy a motorom egy póktanya, lógtak a hálók keresztül-kasul, és a...
Bővebben...
Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!