Shark EvoLine Series 3 bukósisak

shark evoline series 3 02Az EvoLine Series 3 választási lehetőséget ad viselőjének a verseny, vagy utcai viselet, nyitott, vagy zárt, illetve túra viselet között.

Köszönhető mindez az auto-up rendszernek, miközben a EvoLine egyedülálló sisakrostélya változatlan marad. A sisak belsejét teljesen újratervezték és így most még kényelmesebb lett. A sisak súlya kisebb, valamint egyszerűbben működtethető a nyitó/záró mechanika is.

Az állvédő egy egyszerű mozdulattal egyesíthető a sisakkal és a teljesen új dizájnba beletartoznak az új szellőzők, illetve az oldalsó lemezek, de ehhez még hozzájön az EASY FIT rendszer a szemüveg viselésének megkönnyítéséért, valamint a SHARKTOOTH a telecom-os előkészítés, az intercomhoz, az MP3 lejátszóhoz, a GPS-hez, melyik mind a nyitott, mind a zárt viselthez illeszkednek. UV380 napvédelem tartozik még hozzá.

HIRDETÉS (x)

shark evoline series 3 01shark evoline series 3 03shark evoline series 3 05shark evoline series 3 06

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!