Shark EvoLine Series 3 bukósisak

shark evoline series 3 02Az EvoLine Series 3 választási lehetőséget ad viselőjének a verseny, vagy utcai viselet, nyitott, vagy zárt, illetve túra viselet között.

Köszönhető mindez az auto-up rendszernek, miközben a EvoLine egyedülálló sisakrostélya változatlan marad. A sisak belsejét teljesen újratervezték és így most még kényelmesebb lett. A sisak súlya kisebb, valamint egyszerűbben működtethető a nyitó/záró mechanika is.

Az állvédő egy egyszerű mozdulattal egyesíthető a sisakkal és a teljesen új dizájnba beletartoznak az új szellőzők, illetve az oldalsó lemezek, de ehhez még hozzájön az EASY FIT rendszer a szemüveg viselésének megkönnyítéséért, valamint a SHARKTOOTH a telecom-os előkészítés, az intercomhoz, az MP3 lejátszóhoz, a GPS-hez, melyik mind a nyitott, mind a zárt viselthez illeszkednek. UV380 napvédelem tartozik még hozzá.

HIRDETÉS (x)

shark evoline series 3 01shark evoline series 3 03shark evoline series 3 05shark evoline series 3 06

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!