Az Airoh mindent tudó sisakja

airoh executive bukosisakEz a sisak abban különbözik a kategóriájában elérhető, hasonló fejvédőktől, hogy van rajta két szabadalmaztatott bemélyedés, amely a levehető állvédő biztonságos elhelyezkedését szolgálja, illetve légterelőként is funkcionál.

 

Az AIROH a útnak indította a Executive elnevezésű, P/J homologizált crossover bukósisakját. A különleges kialakításnak köszönhetően a teljes értékű, zárt bukósisakból egyszerűen lehet nyitott bukósisakot kialakítani. Az állvédő az oldalt lévő pöcök benyomásával távolítható el.

A sisak bélése kiszedhető, mosható, és hipoallergén és az Airoh-ra jellemző higiéniás eljárással lett kezelve. A sisak elején karcálló sisakrostély található, mely pinlock fogadására is képes, az egész szerkezet szerszámok nélkül is könnyen kivehető, valamint megtalálható benne egy kívülről működtethető beépített napszemüveg is.

HIRDETÉS (x)

A bukósisakon két felső- és két első szellőző található, utóbbiak az állvédőn helyezkednek el. A biztonságos záródásról gyűrűs állszíj gondoskodik a Bluetooth befogadásra is képes Executive sisakban, amely XS-XL méretig kapható különböző UV-álló színekben.

 airoh executive bukosisak

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!