Az Airoh mindent tudó sisakja

airoh executive bukosisakEz a sisak abban különbözik a kategóriájában elérhető, hasonló fejvédőktől, hogy van rajta két szabadalmaztatott bemélyedés, amely a levehető állvédő biztonságos elhelyezkedését szolgálja, illetve légterelőként is funkcionál.

 

Az AIROH a útnak indította a Executive elnevezésű, P/J homologizált crossover bukósisakját. A különleges kialakításnak köszönhetően a teljes értékű, zárt bukósisakból egyszerűen lehet nyitott bukósisakot kialakítani. Az állvédő az oldalt lévő pöcök benyomásával távolítható el.

A sisak bélése kiszedhető, mosható, és hipoallergén és az Airoh-ra jellemző higiéniás eljárással lett kezelve. A sisak elején karcálló sisakrostély található, mely pinlock fogadására is képes, az egész szerkezet szerszámok nélkül is könnyen kivehető, valamint megtalálható benne egy kívülről működtethető beépített napszemüveg is.

HIRDETÉS (x)

A bukósisakon két felső- és két első szellőző található, utóbbiak az állvédőn helyezkednek el. A biztonságos záródásról gyűrűs állszíj gondoskodik a Bluetooth befogadásra is képes Executive sisakban, amely XS-XL méretig kapható különböző UV-álló színekben.

 airoh executive bukosisak

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!