Saját felszerelés: Moto Guzzi Race-Woman Jacket

moto guzzi race woman jacketMegvolt már a másik kabátom, mikor egy aukciós oldalon megláttam ezt a darabot, és akkorát dobbant a szívem, hogy ihaj. Tudni illik, hogy két Moto Guzzink is van, páromnak van ilyen márkájú kabátja, hát persze, hogy nekem is kell egy!

Habár a Moto Guzzi forgalmazza, a Dainese gyártja, úgyhogy reméltem, nem lövök mellé. A bőrtől egy kicsit tartottam, nem sok jót hallottam eddig róla, de nem bántam meg. Az eredeti ára 150 000 Ft. de én nem annyiért vettem ám meg. Egy kedves hölgy eladta az egyszer használt darabját, látszott is rajta, hogy sosem volt igazán senkin, így azonnal lecsaptam rá, mindösszesen 35 ezer forintért.

Nem régen van meg, így csak az eddigi kevés tapasztalatomat oszthatom meg. Esőben nem megyek vele, párom tanácsára – ő egyszer elázott és teljesen megváltozott a bőr állaga. Van egy mellény-szerű belső bélése, nem vastag, de ahhoz éppen elég, hogy hűvösebb időben is lehessen használni, míg azt kivéve melegben is kényelmes.

HIRDETÉS (x)

Vékony fényvisszaverő csík van rajta a hátán, illetve egy könyök- és egy vállprotektor. A gerincet sajnos semmi nem védi, ez elég nagy feketepont.

Csuklónál szűkítők vannak, a középső cipzárnál pedig egy-egy lefogó, hogy a fogantyúja ne karcolja össze a tankot. Négy külső és két belső zsebében sok minden elfér.

Remélem, idén jobban ki tudom használni, és az eltelt fél év után a továbbiakban is csak jó tapasztalom lesz vele.

{product}433|name|cart|description|picture|link|border|pricedis3|pricetax1{/product}

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!