Saját felszerelés: Tokától Bokáig

kormos marianna felszerelesJó ötlet másokkal megosztani a tapasztalatokat és mások véleményét olvasni hasonló témában, úgyhogy én is leírom a tapasztalataimat az általam használt motoros felszerelésről.

Sisakom MT márkájú. Két éve vettem 29 900 Ft-ért. szeretem, jó sisak, nem túl zajos és nem huzatos.

A kabátom Shox, ezt is két éve vettem 30 000 Ft-ért. Ezt nem szerettem, mert a fényjelző csík lekopott. Helyette idén vettem egy Mugenrace kabátot 50 000 Ft-ért. Ennek az anyaga vastagabb, mint a Shoxé, és egyelőre elég tartósnak ígérkezik.

A kesztyűmet tavaly vettem, Probiker márkájú, 15 000 Ft volt, hát annyit is bírt. Idén a Spyke 20 000 Ft-ért jobb választásnak tűnik. 

HIRDETÉS (x)

A nadrágom Mugenrace, 50 000 Ft-ért. Vastag, kivehető béléssel, szeretem, mert nem fázok benne.

A cipőm Probiker 15 000 Ft volt. Jó választás, fogja a bokám, vízlepergető és szellőzik nyáron. A cipővel tökéletesen meg vagyok elégedve.

Így a ruhatáram nekem megfelelő, igaz kiegészül még aláöltözővel, vesevédővel és gerincvédővel is. Fő a biztonság.

Szerintem, hogy ki mit vegyen, attól függ, ki vezet és ki utas. Én főleg utas vagyok, de így is nagyon élvezem a motorozást, és persze imádom a motorokat. Választásnál nekem fontos, hogy a felszerelés jól védjen, és tartson a ruha, azaz ne egy szezont bírjon ki, hanem többet. Ár alapján dönteni nehéz, mert én olcsót vettem és nem szívtam meg vele. Viszont a drágább, márkásabb felszerelésem is megérte az árát. A választás nyilván az ember anyagi helyzetétől is függ.

Széles utat nekünk! Vigyázzatok magatokra!

{product}2074|name|description|picture|link|pricedis3|pricetax1{/product}

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!