Saját felszerelés: Caberg Konda bukósisak

Caberg Konda BukósisakEz lenne az a darab, ami a legfontosabb lenne, mégis sikerült ezzel a legjobban mellényúlnom…

Mikor 2 éve volt a balesetem, a Nolan N103-as bukóm tönkrement, új után kellett nézni, méghozzá gyorsan. Nem volt nagy keretem rá, bánom is, hogy nem gyűjtöttem még egy kicsit.

Mindenképpen jet sisakot szerettem volna, a zártban kényelmetlenül érzem magam. A Caberg ideális választásnak tűnt, férjemnek is az van, elégedett vele – látszólag. Egy üzletben felpróbáltam pár modellt, a Konda volt az, ami a legjobban illett a fejemre, kényelmes volt és árban is belefért. Azonban ott helyben nem vettem meg, az interneten rendeltem egy ugyanolyan méretet, sokkal olcsóbban.

HIRDETÉS (x)

A Vaterán találtam 39 900 Ft-ért. Megjött gyorsan-épségben, és az első útnál nem is volt vele baj. Utána jött a feketeleves: először is, a párom szerint – és szerintem is sajnos… - „hörcsög pofim” van benne. Lehet használni a fantáziát! Hosszabb úton borzalmas, szó szerint elzsibbad az arcom, szorítja a fejem, és ez 2 év után sem változott.

Zajosnak nem annyira zajos, mint mondjuk egy Arai, de azért zúg a fejem 150-200 km után. Esőben is kipróbáltam, párásodik egy picit, semmi nem segít, viszont legalább nem ázik be.

A plexi és az áll rész nehezen nyitható, két kéz kell hozzá, azaz menet közben lehetetlen. Elvileg van hozzá külön kommunikációs szett, ehhez nem volt szerencsém.

Nekem matt fekete van, amit szintén elkerülök a következő bukónál, sokkal sérülékenyebb, mint elsőre gondoltam, hiába néz ki jól.

Nem is tudom, van-e igazi előnye… talán az ára, meg a beépített napszemüveg. Nem ajánlom, nem volt jó vétel. Ha legközelebb lesz lehetőségem, és újat veszek, messziről kerülöm ezt a márkát, csakis a bevált, számomra tökéletes Nolant fogok venni.

Időközben párom is bevallotta, hogy neki sem ez a legjobb sisakja, kényszerből van neki is. Reméljük, idén sikerül mindkettőnknek Nolant venni! Addig iszom a saját fekete levesem, mert ez van, ezt kell használni.

{product}2061|name|cart|description|border|picture|link|pricedis3|pricetax1{/product}

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!