Csamos ajándékötletek Karácsonyra

Habár úgy tűnik, a szezon végeztével lassabban őrölnek a motoros malmok, a szerkesztőségben nem áll meg a munka. Miközben a honlapunkat szépítgetjük, a webáruházba is érkezett néhány újdonság.

A korábbi hírben bemutatott kalocsai mintás motoros kendővel nem fejeződött be a népi motívummal díszített termékek sora. Ezúttal egy olyan hiánypótló pólóval készültünk, ami méltán lesz a motoros csajok kedvence.

A hosszú ujjú, kapucnis, elöl rövid cipzárral záródó elasztikus póló nagyon kellemes és divatos viselet. Anyaga rugalmas, szabása nőies, a derékvonala pedig olyan hosszú, ahogy azt a motoros csajok szeretik. Az elején elhelyezett, szitázott kalocsai minta kiegészítéseként a hátán a Csajokamotoron.hu motoros logóját helyeztük el.

HIRDETÉS (x)

Miután a korábban oly' sikeres fehérnemű kollekció egy ideje kifogyott a raktárunkból, sokan érdeklődtetek, hogy mikor lesz ismét motoros tanga. Most jött el az idő. Csak súgni szeretnék az uraknak, hogy motoros csajok nagyon kedvelik ezt a viseletet, tehát ha eddig nem volt ötletük, hogy mit vegyenek a barátnőjüknek Karácsonyra, ez a csinos, zsinóros fehérnemű jó választás lehet.

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova" feliratú matricát mostantól nemcsak sisakmatrica méretben vásárolhatjátok meg, hanem óriási, autóra vagy a garázs falára kihelyezhető változat is készült belőle. A "Figyelj Rám!" rombusz alakú autómatricát pedig szintén elkészítettük nagyobban, azokra is gondolva, akiknek nagyobb autójuk van.

Persze áruházunk rengeteg terméke közül bármelyik kiváló ajándék lehet, és nemcsak a csajoknak, hanem a pasiknak is kínálunk jópofa motoros ajándéktárgyakat. Ha azonban biztos szeretnél lenni benne, hogy még karácsonyig odaér, amit megrendeltél, legkésőbb jövő hét keddig (2012. december 18-ig) küldd el a megrendelésedet!

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!