Nolan N104 – magabiztos tesztgyőzelem

A Nolan felnyitható túrasisakja nyerte a német Motorrad & Reisen túramotoros szaklap összehasonlító tesztjét.

 

 

A magazin 2012. szeptember-októberi számában megjelent tesztben, a felnyitható állrészű Nolan N104 a Schuberth C3-mal, a BMW System 6-tal, a HJC RPHA Max-szal, a Lazer Monaco Carbonnal, a Shark EvoLine Serie 3-mal és a Shoei Neotec-kel mérkőzött meg.

 

HIRDETÉS (x)

 

Az összehasonlításban résztvevő sisakok közül csupán kettő, a Nolan N104 és a Schuberth C3 kapott „Nagyon jó” értékelést, és csak ez a két modell érdemelte ki a Motorrad & Reisen ötcsillagos Toptipp minősítését.

A Nolan N104 jobb ár-érték arányának köszönhetően végzett a szintén kiemelkedő teljesítményt nyújtó Schuberth C3 előtt. A tesztelők szerint az N104 rendkívül kényelmes sisak, alacsony és nagy sebesség mellett is csendes, a külön megvásárolható N-Com B4 kommunikációs rendszer pedig tökéletesen látja el feladatát.

A cikk kiemeli, hogy az N104 is rendelkezik kettős – zárt és nyitott sisakokra is érvényes – homologizációval (P/J). Ez azt jelenti, hogy a modell zárt állrésszel teljesíti a zárt fejvédőkre vonatkozó biztonsági előírásokat.

A Motorrad & Reisen végkövetkeztetése szerint a Nolan N104-et mindenképpen érdemes számításba venni, ha valaki felnyitható túrasisakot szeretne vásárolni. A Schuberth C3 – a tesztelők véleménye szerint – évek óta az egyik legjobb felnyitható sisak a piacon.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!