Régi és új termékekkel készülünk az ünnepekre

Rózsaszín kendő kalocsai mintávalA nyár végi kiárusítás után most újratöltöttük a webáruházat. Ismét kaphatóak a régi kedvencek, már hat éve változatlan áron, és néhány újdonsággal is előrukkoltunk.

Az elmúlt hetekben már csepegtettünk néhányat az új termékekből, úgyhogy aki rendszeresen olvassa a hírlevelet, annak némelyik újdonság már ismerős lehet. (Ha valamiért nem kapod meg a hírlevelünket, nézd meg a levélszemetek között is, hátha véletlenül odament. Amennyiben még nem iratkoztál fel, ITT TUDOD EZT MEGTENNI.)

HIRDETÉS (x)

Az új termékek sorát a legnagyobb kedvenccel, a rózsaszínű, háromszög kendővel kezdeném. Hónapok óta kifogyott a készlet, de most pótoltuk. A szokásos CsaM logós minta mellett pedig egy különlegességet is készítettünk: a mostanában ismét divatos kalocsai motívumot kombináltuk a motoros nő sziluettjével. Mintha az is hímezve lenne!

Ugyancsak kedvelt darab, és az őszi időben igen hasznos is a pamut csőkendő. Nemcsak a nyakadat tartja melegen, hanem az orrodra húzva maszkként is funkcionál. A rózsaszín alapon a női fejjel díszített, futter pamutból varrott verzió mellett fekete, kör-kötöttet is találsz áruházunkban a motoros nős sziluettel szitázva.

Azt mondják,ha fázik a lábad, vegyél fel egy sapkát. Ez a jó tanács, és a közelgő zimankó járt az eszünkben, mikor kis darabszámban elkészítettük a fekete kötött sapkát, amit a Csajok a motoron hímzett címkéjével láttunk el. Persze ha már megvetted, nem csak télen viselheted, minden évszakban, hűvösebb időben nagy hasznodra lesz.

Egy nagy visszatérő a pólók között a vásárlóink által rég óta hiányolt motoros csajos póló. A felirata: "Ha nem motorozol, nem is értheted". És tényleg. Ha valakinek ezt magyarázni kell, az már rég rossz. A póló ismét kapható fehérben és feketében.

Utoljára hagytam azt a pólót, amivel egy új színt vezetünk be a kollekcióba. A kedvelt motoros nős minta eddig csak rózsaszín pólóra készült. Most azoknak szeretnénk kedvezni, akiknek a motorjához nem illik a rózsaszín, vagy csak egyszerűen utálják az ennyire csajos színeket. Nekik készült a motoros nős póló pirosban.

Az összes termékünket, valamint a Louis katalógus áruit is megtalálod webáruházunkban. Abban az esetben, ha sokallod a postaköltséget, vagy jobban szereted a személyes vásárlást, nézz be a Bázis Motor óbudai üzletébe, ahol a teljes kollekciónkat megtalálod. A Csajokamotoron.hu rózsaszín állványát keresd!

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!