Felnyitható túrasisak a Schuberth-től

altMegszületett a Schuberth C3 bukósisak továbbfejlesztett változata, a C3 Pro, melyet az Intermoton mutattak be.

 

A csendes, könnyű, kompakt C3 Pro rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, amelyek a C3-at sikeressé tették, ugyanakkor számos teljesen új megoldással is gazdagodott.

 

HIRDETÉS (x)

 

Az újítások közül az egyik legfontosabb, a Schuberth szélcsatornájában kifejlesztett légterelő, amelynek köszönhetően a felhajtható állrészű C3 Pro azok számára is kiváló választás, akik szeretnek igazán nagy sebességgel motorozni – és itt nemcsak a túrázókra gondol a gyár, hanem a sportmotorosokra is.

A C3 Pro tarkórészénél kialakított, jellegzetes, légterelőként szolgáló él az említett szélcsatornás fejlesztések eredményeként született meg. Ez az él gondoskodik arról, hogy a C3 Pro tökéletesen semlegesen viselkedik a menetszélben még nagy sebesség mellett is, kiváló iránytartási stabilitás jellemzi és nem hat rá felhajtóerő.

További fejlesztés a sisakba épített két antenna, amelyek 700 méterre növelik az opcionális Schuberth SRCS C3 Pro sisakkommunikációs rendszer hatótávolságát, valamint segítségükkel hatékonyabban foghatók a különböző kommunikációs eszközök Bluetooth- és a rádiójelei még nagy sebességnél is. Az SRCS intercom funkciója lehetővé teszi, hogy egyszerre akár három motoros is kommunikáljon egymással menet közben. Az SRCS-hez

csatlakoztatható mobiltelefon, GPS-navigáció és MP3-lejátszó is Bluetooth-on keresztül, a legfontosabb funkciók pedig hangutasítással vezérelhetők. Az SRCS beépített FM-rádióval is rendelkezik.

A C3 Pro átdolgozott bélése kiváló minőségű mikroszálas anyagokból és Coolmax® szövetből készül, a továbbfejlesztett szellőzőrendszer maximális komfortot biztosít a leghosszabb túrák során is. A bélés részei kivehetők és moshatók.

A komfortos utazás másik alapfeltétele a hatékony szellőzőrendszer: az új áll- és fejszellőzőnek köszönhetően 100 km/h-s sebességgel haladva másodpercenként közel 9 liter friss levegő áramlik át a C3 Pro belsején.

A 100 km/h-s sebességnél mért 82 db(A)-es belső zajszinttel a C3 Pro a valaha készített legcsendesebb Schuberth sisak, és egyúttal a világ legcsendesebb felnyitható sisakja.

A C3 Pro matt fekete, fényes fekete, fényes fehér és fényes ezüst színekben lesz kapható október végétől, az EuroMotor Kft.-nél. Természetesen a C3 típus továbbra is megmarad a Schuberth kínálatában.altaltaltaltaltaltaltaltalt

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...
Neked feltűnt, hogy a vadlibák olyanok, mint a motorosok? Mindig csapatban járnak, alakzatban vonulnak és...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!