Tűsarkon a depóban

KTM magassarkúMotoron nem annyira praktikus viselet a magassarkú, bár ismerünk olyat, aki már kipróbálta.

Nemrég olvasóink közül néhányan bevállalták, hogy kipróbálják, milyen viselet motoron a magassarkú.Persze ők akcióban tesztelték a divatos topánkákat, hiszen maguk vezették a motort. Jellemzően persze csak a hátsó ülésen látni ilyen extrém lábbeliket - és azt remélem, hogy akkor sem hosszabb túrára indulnak így a hölgyek!

Hogy valójában milyen nőcis cipellő illik a motorhoz, azt nehezen lehetene megfogalmazni, de egy KTM rajongó hölgynek, Nelly Matešić Marić-nek támadt egy ötlette, és megtervezte álmai topánkáját. Nyilván ő sem gondolta, hogy majd terepen hordja ezt a csinos darabot, sokkal inkább a versenyek alatt a depóban billegne benne.

 

HIRDETÉS (x)

Persze ez nem az első eset, hogy az esernyőtartó lányoknak motoros dizájnnal készül magasarkú, hiszen nemrég bejárta az internetet egy Rizla dizájnos platformos lábbeli is.

A kérdés már csak az, hogy a motoros csajok között van-e olyan cipőfétisiszta, aki bevállalná valamelyiket a kettő közül. Hordanád is, vagy csak a gyűjteményedet gyarapítaná a cipősszekrényben egy ilyen sikkes topán?

 Kawasaki tűsarkú

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!