Nyitunk az új generáció felé

Már megszokott, hogy időnként új pólókollekcióval rukkolunk elő. Most régi álmunk valósult meg a kislány pólók bevezetésével.

Ha már a motoros csajok ilyen szép számban néznek gyermekáldás elé, ebből egyenesen következik, hogy a leendő motorosok száma is hamarosan nőni fog majd. Ez az igény szülte az ötletet, hogy mi lenne, ha a jövő nemzedéke is hordhatná a Csajok a motoron pólókat.

Egyelőre három kislányoknak szánt modellt dobtunk piacra: az elmaradhatatlan rózsaszín póló a "Motoros Csaj Leszek" feliratot kapta. A régóta népszerű koponyás pólóból most kis méretek készültek a keményebb vonal képviselőinek, és a hidegebb napokra a rózsaszín, kerek nyakú pulóvert ajánljuk a Csajokamotoron.hu hímzett logójával.

HIRDETÉS (x)

 

Persze az anyukák, illetve a már motoros csajok sem maradnak vásárfia nélkül: számukra felújítottuk a "Motorom is van, nem csak pólóm" mintát, és az eddigi V-nyakú helyett, most egy kerek nyakú változat készült két színben.A feketét ezüsttel, a rózsaszínt feketével szitáztattuk meg, hogy minél feltűnőbb legyen.

Az utolsó újdonság, hogy a hímzett mintával ezúttal kerek nyakú pulóver is készült, tehát azok a hölgyek, akik nem szeretik a motoros kabátból kilógó kapucnit, szintén motorozhatnak majd csamos pulcsiban.

Az új pólók már megrendelhetőek áruházunkban, és ma délutántól megvásárolhatóak a Bázis Motor óbudai üzletében is a többi ajándéktárgyunkkal, felvarrókkal és matricákkal együtt.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!