Hello Kitty őrület

A legnagyobb marhaságok mindig japánból indulnak. Az elszigetelt, idegen kultúra és az anyagi jólét számtalan vadhajtást termel. Ez az az ország, ahol állítólag utcai automatánál használt kislánybugyit lehet vásárolni, és itt van a legnagyobb kultúrája a képregényeknek, a mangáknak is.

Japán eredetű Hello Kitty is. Az édes kis cica (vagy mi) sok kislány kedvence most már nálunk is. (A hülyeség gyorsan terjed.) Azonban egyelőre késik az az őrület, hogy Hello Kitty fanatikus rajongói találkozókon mutatják be legújabb ötleteiket, legújabb Hello Kitty-vel díszített tárgyaikat.

Ha esetleg további motoros témájú Hello Kittykkel találkozol a neten, töltsd fel a galériába!

Természetesen a járművek sem maradhatnak ki a feldíszítésből. A helyes kis városi kisautókat már jó ideje tömik tele plüss Kittykkel, „tuningolják” rózsaszín plüss huzattal, matricákkal, fényezéssel. Nemrég azonban megjelentek a Hello Kitty bukósisakok, és piacra dobtak egy limitált szériájú Hello Kitty Yamaha Vino robogót is.

HIRDETÉS (x)

Szerintetek nálunk milyen sikere lenne egy találkozón egy ilyen helyes Hello Kitty mocinak?

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!