Új német kollekció

altA BMW Motorrad 2012-es motorosruha- és kiegészítő kollekciójából már vígan válogathatnak az érdeklődők.

A motoros ruházat kínálatát, mely számos új elemet tartalmaz, két fő csoportra osztja a gyártó.

HIRDETÉS (x)

A BMW Motorrad Ride a bukósisaktól a hátizsákig a funkcionális, a BMW Motorrad Style pedig a ruházati kiegészítő termékeket foglalja magába.

2012-ben is számos új- és továbbfejlesztett cikkel találkozhatunk a BMW Motorrad Ride termékcsoportban: gondosan megválasztott és a legmodernebb technológiával megmunkált anyaguk, biztonságos kivitelük, valamint divatos megjelenésük kiváló minőségű motoros ruházati termékekké teszi őket.

Igazi újdonság az AirFlow 2 bukósisak, amely mind kedvező alaktényezőjét, mind hatásos szellőzését tekintve igazán méltó nevére. A BMW Motorrad motoros ruházat meghatározó eleme a TourShell, a Start, a Sport 2, a DoubleR és a KlimaKomfort2 motorosruha.

A BMW Motorrad 2012. évi motorosruha kollekciójában megtalálható kabátok és nadrágok segítségével még változatosabban tud hozzáöltözni a motoros azokhoz az alkalmakhoz, amikor a járművét használja.

A Boulder, a Neon, az Urban és a Venting kabát például nemcsak az Allround és a Summer 3 nadrághoz passzol nagyon jól, hanem egyúttal a BMW Motorrad valamennyi motoros ruhájával is összekapcsolható az e célra szolgáló cipzáras adapter segítségével.

A BMW Motorrad Style néven futó, 2012. évi kiegészítő ruházati portfolió egyik tagja, a BMW Motorrad Style Heritage, régi motorkerékpárokat örökít meg kabátokon, felsőkön és pólókon, továbbá középpontba állítja Ernst Jakob Hennét, a legendás pilótát.

A BMW Motorrad Style Urban funkcionális kivitellel ötvözi, és akár önálló, minőségi szabadidő-kollekció formájában tálalja a sportos eleganciát. A BMW Motorrad Style Motorsport pedig a versenyzés híveit szólítja meg új termékeivel.altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!