Új német kollekció

altA BMW Motorrad 2012-es motorosruha- és kiegészítő kollekciójából már vígan válogathatnak az érdeklődők.

A motoros ruházat kínálatát, mely számos új elemet tartalmaz, két fő csoportra osztja a gyártó.

HIRDETÉS (x)

A BMW Motorrad Ride a bukósisaktól a hátizsákig a funkcionális, a BMW Motorrad Style pedig a ruházati kiegészítő termékeket foglalja magába.

2012-ben is számos új- és továbbfejlesztett cikkel találkozhatunk a BMW Motorrad Ride termékcsoportban: gondosan megválasztott és a legmodernebb technológiával megmunkált anyaguk, biztonságos kivitelük, valamint divatos megjelenésük kiváló minőségű motoros ruházati termékekké teszi őket.

Igazi újdonság az AirFlow 2 bukósisak, amely mind kedvező alaktényezőjét, mind hatásos szellőzését tekintve igazán méltó nevére. A BMW Motorrad motoros ruházat meghatározó eleme a TourShell, a Start, a Sport 2, a DoubleR és a KlimaKomfort2 motorosruha.

A BMW Motorrad 2012. évi motorosruha kollekciójában megtalálható kabátok és nadrágok segítségével még változatosabban tud hozzáöltözni a motoros azokhoz az alkalmakhoz, amikor a járművét használja.

A Boulder, a Neon, az Urban és a Venting kabát például nemcsak az Allround és a Summer 3 nadrághoz passzol nagyon jól, hanem egyúttal a BMW Motorrad valamennyi motoros ruhájával is összekapcsolható az e célra szolgáló cipzáras adapter segítségével.

A BMW Motorrad Style néven futó, 2012. évi kiegészítő ruházati portfolió egyik tagja, a BMW Motorrad Style Heritage, régi motorkerékpárokat örökít meg kabátokon, felsőkön és pólókon, továbbá középpontba állítja Ernst Jakob Hennét, a legendás pilótát.

A BMW Motorrad Style Urban funkcionális kivitellel ötvözi, és akár önálló, minőségi szabadidő-kollekció formájában tálalja a sportos eleganciát. A BMW Motorrad Style Motorsport pedig a versenyzés híveit szólítja meg új termékeivel.altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!