Pillangókkal csábít az Icon

 

altNagyon csajos bukóval rukkoltak elő a dizájnerek a 2012-es évre.

Sőt, talán túlzottan is csajosra sikerült az Alliance Chrysalis fantázianévre keresztelt sisak. A pink és lila alapszínű, kisebb-nagyobb pillangókkal díszített bukó egy elég szűk réteg számára készülhetett, legalábbis az ismerősi körömben egy ember van, aki utcára merészkedne benne.

HIRDETÉS (x)

 A sisak egyébként számos szabványnak megfelel, a hűtésről és szellőzésről két hátrafelé futó és zárható párhuzamos csatorna gondoskodik. A plexi páramentességét a kivehető orrvédő és az állon elhelyezett, szintén zárható szellőző biztosítja.

A bélése teljes egészében kivehető, HydraDry anyagból készült, plexije pedig gyorszáras. A fröccsöntött polikarbonát héj hosszú, oválisba nyúló formáját szélcsatornás tesztek során tökéletesítették.

Az ára nagyjából 50 ezer forintnak felel meg. Te megvennéd?altalt

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!