6 ajándéktipp motoros csemetéknek

motoros mikulsEgy vérbeli biker baby már kiskorától fogva úgy tudja, hogy még az Angyalka is motoron érkezik.

{nomultithumb}Valószínűleg, minden gyerek gondolatai a motorozás körül forognak, hogy „utánozzák” a nagyokat. Az ovis unokaöcsém nemrég megkérdezte tőlem, mikor lehet tetoválása… Másnap vettem neki tetkós rágót… egyelőre… De, addig a pár évig, míg felnőnek a kicsik, már lehet őket szokatni és ismertetni a motoros dolgokkal.

HIRDETÉS (x)

Motoros babák kislányoknak

Barbie VespaA Barbie örök darab a mini hölgyemények játék repertoárjában, amelyekből sohasem elég. Van már tetkós Barbie, mesefigurás Barbie, modell Barbie, konyhatündér Barbie, akkor már csak egy motoros Barbie hiányzik, egy tündéri Vespával.

 

 

Kiscsajos bukósisak

motoros sisakA kislányok 99,9%-ának a rózsaszín a kedvenc színe, tehát mindent ebben a színvilágban akarnak. Ha már egyszer motoros csajt szeretnénk belőlük nevelni, kezdhetjük egy tündéri rózsaszín bukósisakkal.

 

 

Motoros táskák kislányoknak

motoros kistskaHa a kis csajok megkérdezik, hogy vigyék el Barbie-t motorozni, mert nincsen oldaltáska a gyerekmotorjukon, muszáj kerítenünk egy valamirevaló rózsaszín táskát. Az útravalóról nem is beszéltünk, hiszen vinni kell még innivalót, egy kis nasit… Ken-t, hogy Barbie-nak legyen pasija…

 

 

Tipegők motoros kisfiúknak

csontvz tipegA biker szülők imádják a csöppségeket olyan ruhákba öltöztetni, amelyek hűen tükrözik hovatartozásukat. És persze, vicces látvány a tündéri babákat ehhez hasonló öltözékben látni. Ilyenkor készülnek az életre szóló fotók, amelyeken mindig nevetni fognak a gyerekek, ha felnőnek.

 

Motoros előkék

koponys elkeA koponyás előkét nem hagyhatjuk ki a gyűjteményből, hiszen ez alap, egy mini bikernek. Hogy néz az ki, hogy motoros találkozón kiskutyás előkét tesznek a kicsi nyakába? Kikéri majd magának, ha nagyobb lesz, higgyétek el… Jobb ezért biztosra menni!

 

 

Motoros felszerelések gyerekeknek

gyerekprotektorA nagyobb srácokat se hagyjuk ki, akik már esetleg vezetnek kisebb motorokat. A szokásos garnitúra beszerzésével, mint a bukósisak, motoros kesztyű, biker csizma, térdvédő, protektor, és így tovább, igazi, komoly motorost nevelhetünk a gyerekekből. Jobb, ha már az elején megtanulják, hogy biztonságos felszerelésre van szükségük.

A motoros ajándékoktól mindig be vannak sózva azok a gyerekek, akik biker környezetben nőnek fel... Tehát, hajrá motoros szülők!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!