Igényes újítás a Nolantől

altAz N104 teljesen új fejezetet nyit a felnyitható fejvédők történetében.

Igényes motorosok készítették igényes motoros társaik számára: a tervezést, fejlesztést és a tesztelést is olyan szakemberek végezték, akik amellett, hogy formatervezők, mérnökök és tesztelők, egyúttal szenvedélyes motorosok is. Az N104-nél egy modellbe sűrítve találhatók meg a Nolan legújabb, exkluzív fejlesztései, az elegáns, ugyanakkor modern formaterv és a semmivel sem összehasonlítható kényelem.

A lehető legnagyobb kényelem érdekében az N104 héja két méretben készül, amihez nyolc belső méret tartozik (XXS-L és XL-XXXL ). A két héjméretnek köszönhetően az N104 súlya és térfogata a lehetséges minimumon marad, illetve arányban áll viselője testméretével.

HIRDETÉS (x)

Az új sisak teljesen karcmentes, UV-szűrős,  az eddigiektől nagyobb látóteret biztosító plexit kapott, amit az N103 gyerekbetegségéből tanulva már szilikoncsíkos pinlockal gyártanak. Túrasisakról lévén szó természetesen most sem maradt ki a sisakból a beépített, pára- és karcmentes napszemüveg, amit egy gombnyomással visszahúzhatunk a helyére. 

Az N104 állrészét a Nolan által szabadalmaztatott, speciális Dual Action nyitószerkezet mozgatja. A Dual Action egyik jellegzetessége, hogy az állrész elliptikus pályán mozog, ami csökkenti a sisak méretét és légellenállását az állrész nyitott helyzetében; a másik, hogy minimálisra csökkenti az állrész véletlen felnyílásának esélyét.

Számtalan szellőző gondoskodik a megfelelő sisakon belüli légcseréről, ugyanis az AirBooster technológiának köszönhetően nem csak befelé áramlik a levegő, hanem kifelé is megvan az útja a tarkónál elhelyezett csatornákon át.  A bélés természetesen kivehető és mosható, ráadásul az új sisak tervezésekor már kifejezetten gondoltak a szemüvegesekre is. A rovarok kinn tartásáról ezúttal is bogárháló gondoskodik.

A N104 csatja teljesen új fejlesztés, különbözik a piacon jelenleg található összes egyéb megoldástól. A Microlock2 névre hallgató szerkezet jellegzetessége a dupla csatos kialakítás: a nyitás az ergonomikus formájú, piros műanyag csattal végezhető el, a rögzítés és az oldás viszont a masszív, alumíniumból készített ricnis csat feladata: ez kapaszkodik bele a pontos, mikrometrikus, 10 fokozatú állíthatóságot biztosító zárnyelvbe.

A Nolan N104 tizenkét alapfényezéssel, két dekorfényezés összesen tíz változatával és két láthatósági színben (fluorsárga, fluornarancs) lesz kapható, várhatóan 2011 végétől - 2012 elejétől. A Nolan N104 felszereltségtől és fényezéstől függően 90.000,- Ft és 110.000,- Ft közötti összegbe kerül majd.altaltaltaltaltalt

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!