Trikolor minden helyzetben

alt2012-ben is számos újdonsággal rukkol elő a Husaberg.

 

Természetesen most sem csak a dagonyázásra gondoltak, hanem a mindennapokra is, így a földúton kívül is ellátják a motorosokat a klasszikus kék-sárga-fehér színű ruhadarabokkal, és egyéb kiegészítőkkel.

A kínálatban megtalálhatóak a már jól megszokott pólók, mezek, és a 2011-es hivatalos versenyruházatot is átültetik a kereskedelmi forgalomban megtalálható felszerelésekre. Sőt, most már nem csak a felnőttek, hanem a gyerkőcök számára is készülnek pólók.

HIRDETÉS (x)

A motoros felszereléseket folyamatosan fejlesztik, ennek legékesebb példája a 2012-re teljesen megújított védőszemüveg, ami ergonómikusabb formatervvel, komolyabb orrvédővel és csúszásmentes gumipánttal vásárolható majd meg.

Ha valakinek épp utazni támad kedve, de nem tudja mibe pakoljon, ráadásul a lelke is Husaberg-trikolor, annak jó választás lehet az Ogio által tervezett görgős utazótáska, ami hatalmas méreteinek köszönhetően mindent elnyel.

A mérnökök gondoltak a motorok újítására is. Egy, a hátsó idom alá rejthető 4 literes extra tankot kínálnak a 4 ütemű modellekhez, bár sajnálatos módon a család legkisebb tagja, a TE125 kimaradt a sorból. Említésre méltó plusz kiegészítő az alumínium kartervédő lemez is.

A teljes 2012-es kínálat megvásárolható októbertől a Husaberg kereskedésekben, illetve a www.husaberg.com-on.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hiába nézegetem bizakodva a hétvégi időjárást, jelen állás szerint úgy fest, hogy ennyi volt számomra...
Bővebben...
Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!