Rúzs rockcsajoknak

Egy ipari formatervező, a kaliforniai Jamion Blackwell áll a hátterében annak a dögös, új rúzsnak, ami alapjaiban rengeti meg a kozmetikai ipart.

Az elmúlt öt évben ugyanis csapatával azon dolgozott, hogy a Mojo cég első termékét a Titánt tökéletesre fejlessze. Blackwell 2001. januárjában kezdte el megtervezni saját, kiváló minőségű termékét, és mostanra az újratölthető rúzs nem csak a szakemberek, hanem a célközönség figyelmét is az egyedülálló ajakápolószer felé fordította.

 

HIRDETÉS (x)

A fogyasztóknak a rúzs már első látásra bejött, úgy ahogy van. De ez nem is csoda, hiszen a látványos külső értékes belsőt takar: a jó minőségű anyagokból készült, tartós, hidratáló szájápoló szert, ami hét gyönyörű, divatos színárnyalatban kapható, egy kézzel polírozott, fényes, űrkorszakot idéző, lézerrel formált fémtokba csomagolták.

A termék különlegessége, hogy az ezüst vagy rózsaszín TITAN tokba, akár minden nap másik „bullet” (cserélhető belső rész) szerelhető használója pillanatnyi hangulatnak megfelelően. A tartós rúzsok mellé pedig csillogó szájfényt is ajánlanak, amely hatóanyagainak köszönhetően láthatóan megvastagítja az ajkakat.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!