Különleges bőrmunkák motorosoknak

Amerikából és Mexikóból indult különleges bőrdíszítési módszerrel foglalkozó cég kezdte meg működését Magyarországon. 

Egyedi tervezés alapján bőrvéséssel készülnek ülések, szóló oldaltáskák, nyeregtáskák, szerszámtáskák, markolatok, háttámlák és szinte bármi, ami motorkerékpárokhoz, trikekokhoz, autókhoz elkészíthető bőrből. A technika lényege, hogy az adott mintát belevágják a bőrbe egy speciális kést használva, majd háromdimenzióssá teszik fém szerszámok és kalapácsok segítségével. Szinte ugyanúgy történik mintha tetoválást készítenénk: a minta felrajzolása, majd a kontúrozás, ami itt késsel történik, majd árnyékolás, színezés.

 

HIRDETÉS (x)

Nincs sablon, nincs préselés, minden művelet szabad kézzel történik. Sokszor még a minta felrajzolása is. Ahogy a tetoválások esetében is lenni szokott, minden minta egyedi, kétszer nem használják ugyanazt. Persze kivételek vannak, ha a megrendelő úgy kéri, például motoros klubok esetében.

Az oldaltáskák saját méret és forma alapján is elkészíthetőek, pontos sablonozás után. Táskákat, üléseket bőrfonással is el lehet készíteni, amik borjú, vagy kenguru bőr használatával készülnek. A termékek alapanyaga első osztályú marhabőr, melynek vastagsága elérheti a 4,5 mm-t is, így biztosítva, hogy nagyon tartós egyedi mintával ellátott terméket kapjon a megrendelő.

Hamarosan női táskák is kaphatóak lesznek szintén ezzel a technikával készítve.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!