Csapass divatosan!

A KTM PowerWear ruhakatalógusa évről évre vastagszik, idén már közel 160 oldalon kínál a cég sport- és szabadidő ruházatot, kiegészítőket és felszereléseket. A tartalmas kiadványban női és gyermekruházatot is bőven találunk.

Az új, 2008-as katalógusban a márka elsősorban férfiaknak kínált sportfelszerelései mellett azokra a hölgyeke is gondolt, akik a pálya mellől kénytelenek végignézni egy edzést vagy versenyt. Az utcai viseletek között a legújabb divatnak megfelelő ruhákat találjuk, amelyeken rendre visszaköszön a KTM embléma, és a márka színei.

No igen, azok számára, akik mindig a legújabb trendeknek megfelelően öltöznek, rossz hír, hogy a cég nem a lilát vagy a rózsaszínt választotta megkülönböztetésül. A narancssárga mellett dominál a fehér és a fekete, valamint a föld színek, ahogy az egy terepmotoros öltözetéhez legjobban illik. Az anyagok és a szabásvonalak pedig szintén sportos életmódot sejtetnek.

HIRDETÉS (x)

A kollekcióból az én kedvencem a csinos, fekete ridikül, amelyen hímzett embléma emlékeztet a kalandos, terepen töltött hétvégékre. A forró nyári napokon pedig napozhatunk a pálya mellett stílszerűen KTM-es bikiniben. Az osztrák cég felnőttes sportfelszerelést gyárt a gyerekeknek, de a legkisebbeknek sem kell lemondaniuk szüleik kedvenc márkájáról: ők KTM-es cumit és partedlit viselhetnek.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!