Jól variálható, feltűnő darabok

NaNa - .

Az új Harley-Davidson motoros ruhakollekció megalkotásánál egyaránt gondoltak a nőkre és a férfiakra.

 

A kínálatban a bőrkabátok, ingek, strasszköves ujjatlan pólók és kistáskák is megtalálhatóak. A speciális cutting edge technológiával készült ruhadarabokat a klasszikus H-D motívumok mellett a modern elemek is jellemzik.

HIRDETÉS (x)

 

A női kollekció kínálatában megtalálható bőrdzsekik feltűnő mintával díszített, jól variálható darabok. Nem csak motorozáshoz alkalmasak, hanem hétköznapi viseletként is hordhatóak. A Joyride 3-in-1 könnyű súlya ellenére megfelelő védelmet nyújt viselője számára, továbbá a motorost is melegen tartja, a kizippzározható kabátbelső pedig önálló darabként is felvehető.

Esős időben is komfortos viseletet biztosít a Joyride Functional névre keresztelt kabát. A modell a váll- és könyök részen található protektor elemeinek eltávolításával általános bőrkabáttá alakítható. A tökéletes motoros külső alapdarabja a Joyride ¾ bukósisak is, amely jól harmonizál a többfunkciós bőrdzsekivel és a Joyride ötujjas kesztyűvel.

Hétköznapi viseletként a Harley mintás kapucnis pulóvert és ujjatlan pólót is kínál a márka szerelmesei számára, amelyeken strasszköves díszítés található.

A női ruhatár nélkülözhetetlen kellékeként a vállalat a táskákra is gondolt. A Fabric Sling bag tökéletes arra, hogy kedvenc rúzsunkat, parfümünket bárhová magunkkal vihessük.

 

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS