Láthatóan divatos

Néhány éve felröppent a hír, hogy kötelező lesz a motorosok számára a láthatósági mellény viselése.

Akkoriban több motoros ismerős is kinyilvánította, hogy ebben az esetben eladja a motorkerékpárját, hiszen számára a motorozás életforma, amely elsősorban a szabadságról szól, és nem fog magából hülyét csinálni azzal, hogy sárga kukás-mellényben motorozik.

HIRDETÉS (x)

Még az is lehet, hogy a franciák - ki más - megtalálták a megoldást erre a problémára. Néhány művész és divattervező ugyanis összefogott, és saját fantáziájuk alapján álmodták újra ezt a legkevésbé sem sikkes, ám annál hasznosabb ruhadarabot. Az összesen 65 alkotásból pedig kiállítást szerveztek Yellow Work Art címmel  Párizsban a Laurence Esnol Galériában, a kiállítás végén pedig elárverezték a furcsa műalkotásokat.


Événement Yellow Work Art by lachainetele

Habár az egyedi tervezésű sárga mellények között akad olyan is, amelyik már egyáltalán nem tölti be eredeti funkcióját műalkotás formájában, néhány egészen csinos munka is van köztük, amelyek akár fel is dobhatnák a motoros ruhánkat. Egyéni kedvencem a szűkített és hosszított, nőies fazonú, strasszokkal díszített darab.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...
A hosszú hétvége nagy részét Pilismaróton töltöttük a Szobi Révnél. Ezúttal nem motoros találkozó volt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!