Esküvő motoron

Már nem ér nagy meglepetés senkit, ha a motorosok úgy döntenek, hogy életük legemlékezetesebb perceiben, az esküvőjük napján sem szeretnének megválni a vasaktól.

Mindegy, hogy veterán motorokról vagy éppen Swarovski kövekkel díszített csodajárgányokról esik szó, az érzés minden tekintetben ugyanaz. A párok igenis ragaszkodnak kedvenc járműveikhez, és azok nyergében kívánják kimondani a boldogító igent. Felemelő érzés a feldíszített motorok között jókedvű, baráti társaságban várni az indulás pillanatát, majd a gépek robajának kíséretében odaérni a házasságkötés helyszínére majd a lakodalomba.

HIRDETÉS (x)

Ez mind szép, de mi a helyzet az menyasszonyi ruhákkal? Hiszen a nők mégiscsak nők maradnak, és azok szeretnének lenni a motoron is. Sok motoros pár esküvőjén azért marad sztenderre állítva a kedvenc, mert a hölgy mégsem tud lemondani a csodás ruhakölteményről. Mostantól már nem is kell! Minden nő lehet igazi menyasszony, és élvezheti a motorozás örömét  is saját, és a párja boldogságára. Mindössze egy jól megtervezett, egyedileg kivitelezett motoros menyasszonyi ruhát kell összehozni.

Beszélgetés Simai Mariannával a motoros esküvőkről a MotorosHang.hu rádióban 2011. 03. 21-én A menyasszonyi ruha után az egyik legfontosabb ruhadarab a menyecskeruha, amely követi a mindennapi divatot, praktikus és nagyon jól kihasználható az esküvő után más alkalmakra is. No, és természetesen nyugodtan felpattanhattok a kedvenc nyergébe is vele! Ehhez a vadonatúj vonalhoz adta arcát a motorversenyző Kis Anita, és egy kellemes fotózás keretében születtek meg a most látható képek, melyek ízelítőül szolgálnak az olvasóknak, hogy igenis lehet motorosan is csinosan és nem utolsó sorban nőiesen megjelennünk a Nagy Napon.

És ha már motoros esküvő, akkor motoros vőfély illik hozzá. Ring István ízig-vérig motoros, így a motoros szenvedélyt tökéletesen átérzi. Ennek megfelelően a legtökéletesebben tudja kivitelezni a vőfélyi teendőket.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...
Neked feltűnt, hogy a vadlibák olyanok, mint a motorosok? Mindig csapatban járnak, alakzatban vonulnak és...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!