Dizájn díjas bőrruházat

Tavaly mutatta be legújabb, hölgyeknek szánt divatkollekcióját a Fairchild Sports Amerikában. Az akkor nagy érdeklődést keltő Super G kollekciót a Robb Report Motorcycling a legjobb dizájnnak járó díjjal jutalmazta idén.

A SuperG by Hein Gericke néven futó kollekciót a motorsport ihlette, de nem motorozásra való. A kifejezetten hölgyeknek szánt bőrdzsekik és bőrnadrágok puha báránybőrből készülnek, különleges szabásvonalakkal, feltárásra váró részletekkel. Minden egyes darabnak saját története van, amelyet a látványos grafikus elemek még jobban kiemelnek.

HIRDETÉS (x)

A díj átadását egy éves kutatómunka előzte meg, amikor a legkülönlegesebb új termékeket kereste az on-line motoros magazin szerkesztősége. A SuperG ruházat jó példája annak, ahogy a motorozás beszűrődik a mindennapi életbe. A dzsekiken visszaköszönnek a motoros ruházatról jól ismert biztonsági elemek: a csukló és derékszűkítések, a sok cipzár, a perforáció, és a vagány, színes minták.

Ha a hölgyeknek nem lenne elég a négy téma köré (tetoválás, koponyák, karakterek, punk rock) csoportosított 16 bőrdzseki, a bőr miniszoknya, a dögös bőrnadrág és a 28 különböző póló és pulóver, a kollekcióban divatos ruhákat találatnak kedvenc ölebeiknek is. Nem csoda tehát, hogy modellek ekkora sikernek örvendenek a szakma és a nagyközönség körében is.

2008 őszére férfikollekciót is ígér a gyártó, amelynek témái a tetoválás és a punk rock mellett a rockabilly, a western és a japán művészet köré csoportosulnak majd.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!