A Shoei is beszállt a nőkért folytatott versenybe

A rózsaszín mindössze egy-két éve borzolja az „igazi” motorosok idegeit. Eleinte, ha egy nő ekképp szeretett volna kitűnni a matt fekete motoros világból, kénytelen volt házilag gyártani magának valami színeset.

Most már nem kell otthon összefestenie a berendezést senkinek. Az alapszínek mellett megjelentek a pasztell árnyalatok, és ezek között a nőiesnek szánt rózsaszín vezet. A kevésbé ismert cégek után lassan a nagyobbak is ringbe szálltak, és idén már az egyik vezető bukósisak gyár is beszállt a cuki sisakok versenyébe.

A Shoei 2007-es kollekciójában ugyanis felbukkant egy kizárólag nőknek szánt modell. A népszerű RF-1000 új grafikát kapott ebben az évben. Az új „Flutter” (lebegés, szárnycsapkodás) fantázianevű fényezés egy pillangót ábrázol rózsaszín és fekete motívumok között. Mivel maga a pillangó sem nem nőies, sem nem férfias szimbólum, a gyártó azt reméli, hogy a mintát az erősebb nem is megkedveli majd – de inkább a királykék alapszínben.

HIRDETÉS (x)
Az RF-1000 egyébként a Shoei egyik technológiailag legfejlettebb modellje. Formája aerodinamikailag tesztelt, kivehető, illetve állítható az arcpárnája, szellőzőnyílások vannak a homlokánál és az állánál, a levegő eltávozását pedig hátul és a tarkón lévő nyílások segítik. A Shoei sisakok a legfejlettebb, és legjobb minőségű anyagokból készülnek, emiatt a legkönnyebb sisakok egyike (1610 g XL-es méretben). A napellenzőt könnyedén el lehet távolítani szerszámok nélkül is.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!