Német stílusban

A 2011-es modellévvel két csoportra osztotta motoros ruházati termékeit a német motorgyár: a funkcionális és az utcai viselet ezentúl elkülönül egymástól.

A BMW Motorrad Ride kínálat újdonsága a lezser fazonú Club bőrkabát női és férfi változata és a Boulder 2 kabát, amelyek újfajta, korszerű anyagösszetételükkel és új szabásukkal egyaránt alkalmasak hétköznapi és szabadidős viseletnek. Megújul az Atlantis 3 kesztyű és a ProTouring 2 csizma is, továbba a félmagas szárú Sneaker X cipő, ami a meleg nyári hónapokra jelent komfortos megoldást. További újdonság a Doubleface fleece-kabát, amely puha mikrofleece-bélésével és szélfogó membránjával hatásosan benn tartja a meleget, és felettébb komfortos is.

HIRDETÉS (x)

Több mint 70 elemmel bővült a BMW Motorrad márkarajongói termékeinek (BMW Motorrad Style) kínálata a 2011-es modellévre, ami négy különböző kollekciót ölel fel Style Log, Style Heritage, Style DoubleR, és Style GS néven. Ezek közül mindegyiknek megvannak a saját színei és jellegzetes, visszatérő motívumai. A BMW Motorrad Style termékcsoport mindegyik eleme szabadidős rendeltetésű, vagyis funkcionálisan nem kapcsolódik a motorozáshoz.

Az új modellek a 2011-es szezon elejétől kaphatóak a márkakereskedésekben.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...
Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!