Ezüstös csillogás

Lassan megérkezik a 2011-es kollekció. Az első újdonságok már megvásárolhatók az áruházunkban.

Az idei első fecske ezúttal nem ruhanemű, hanem egy kiegészítő volt. Megjelenése óta többen már büszke tulajdonosai lettek a Csajokamotoron.hu vagány bőr ridiküljének. A csinos kistáska valódi kecskebőrből készült, és tökéletes kiegészítője lesz a ruházatodnak akár elegánsabb, akár vagányan öltözködsz. A táskát hamarosan többféle díszítő szegeccsel is megrendelheted majd.

 

HIRDETÉS (x)

A legújabb újdonság azonban ismét egy póló. Ezúttal hátat fordítunk a fekete színnek, és vidám rózsaszínben pompázik a legújabb modellünk. A póló kiváló minőségű pamutból készült, a fazonja nőies és hosszított. A fekete és ezüst mintában pedig szolidan húzódik meg a motor sziluettje.

De nemcsak az újdonságok miatt érdemes körülnézni az áruházunkban. Kifutó modelljeinket ugyanis folyamatosan, kedvezményes áron vásárolhatod meg áruházunkban, míg az óbudai Bázis Motor üzletében személyesen, így postaköltség nélkül vásárolhatod meg áruházunk termékeit.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!