Szerszámok nőknek

A címben szereplő szókapcsolat egyesek szerint utópia. Mégis vannak olyan gyártók, akik úgy hiszik, hogy egy piaci résre bukkantak.

Már szinte mindent gyártanak rózsaszínben. Persze a női bugyi és a bili esetében ez egyáltalán nem furcsa, azért mégis van néhány olyan dolog, aminél praktikusabb lenne valmi sötétebb árnyalat.

HIRDETÉS (x)

Az egyik ilyen a motor... bár azt még nem láttam gyárilag rózsaszínre fényezve. Ez a jármű, ha rendszeresen, rendeltetésszerűen használják, eléggé hajlamos a koszolódásra. És ha valaki nem szeretné az ideje nagy részét motoromosással tölteni, inkább sötétebbet, vagy egyből feketét választ.

A másik dolog, ami az előbbi kategóriába tartozik szerintem, a szerszám. A mocskos, olajos szennyeződés miatt nem véletlenül gyártják a különböző kulcsokat, csavarhúzókat valamilyen rozsdamentes fémötvözetből, amit nem kezd ki akármilyen maró anyag.

Azt, hogy az interneten rábukkantam néhány rózsaszín, sőt virágmintás szerszámkészletre, biztos nem a véletlen műve. Ha korábban megtalálom, biztos ilyet kértem volna karácsonyra. De egy 10-es kulcsra mindenképp beneveznék, mert az mindig jó, ha van.

Viszont az is lehet, hogy az alkotóik nem is elsősorban a nőkre gondoltak célcsoportként, hanem ez egyszerűen a metroszexuális kultúra hozománya. A rózsaszín férfiingek és pólók korszakában egy virágmintás csillagkulcs már nem is tűnik olyan furcsának.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!